Playa de Amadores

Strand Amadores inclusief een strand, een stad en algemene kustgezichten
Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
In deze goed beschutte baai vind je rustige wateren, een mooie haven en hoogstaande restaurants aan het water.

Op Playa Amadores kun je heerlijk ontspannen op het zachte zandstrand of zwemmen in het kalme, heldere water. Onder het genot van een heerlijk vers visgerecht in een van de uitstekende restaurants aan het waren zie je de bootjes de haven in en uit varen.

In tegenstelling tot de meeste stranden op Gran Canaria ligt Playa Amadores goed beschut tegen wind en deining. In combinatie met het verbod op harde muziek en luidruchtige strandspelletjes maakt dit Playa Amadores een van de meest vredige plekken aan zee, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het strand is 800 meter lang en het is er dus nooit te druk. Je vindt hier alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen dagje strand.

Spreid je handdoek uit op het zand en ga de hele morgen liggen lezen of dutten. De enige geluiden die je hoort, zijn de kwetterende vogels en het kabbelende water. Als je het warm krijgt, neem je een verfrissende duik in de oceaan, die de perfecte temperatuur heeft. Dankzij de beschutting kun je hier veilig zwemmen en is het water prachtig helder. Je kunt met je snorkel op zoek gaan naar scholen kleurrijke vissen.

Langs de ronding van de baai is het een fijn wandelingetje naar de mooie haven. Hier liggen overdadige jachten kalmpjes te dobberen aan hun aanlegsteiger en kun je aan de horizon vissersbootjes zien terugkeren van een ochtend op zee. Vanaf het strand kun je bij helder weer de vulkaan Pico del Teide op Tenerife zien. Na een dag zonnebaden en zwemmen ga je naar een van de bars aan de rand van het strand. Drink er een koel biertje of cocktail en een geniet van de prachtige zonsondergang achter de berg. De restaurants hier vlakbij serveren de hele avond heerlijke tapas en gerechten van lokaal gevangen vis.

In 2004 kreeg Playa Amadores de Blauwe Vlag-status voor zijn hoge standaarden op het gebied van waterkwaliteit en veiligheid. Het strand heeft uitstekende faciliteiten, zoals zoetwaterdouches en ligstoelen met een vriendelijke huurprijs. Als je niet in een van de luxueuze hotels aan het strand verblijft, kun je het strand bereiken met een van de lijnbussen die Playa de Amadores verbinden met de meeste vakantieplaatsen in de buurt.

Plan een reis om Playa de Amadores te zien

Bohemia Suites & Spa - Adults only
Seaside Palm Beach
Marina Suites
Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Privé- & gepersonaliseerde tours

Alle 3 activiteiten bekijkenOpent een nieuwe tab

Populaire plekken om te bezoeken