Begin van hoofdinhoud

Gran Canaria

Staat bekend om Stranden, Gezinsvriendelijk en Lhbt-vriendelijk

Verken Gran Canaria, een gezinsvriendelijk gebied met stranden, leuke winkels en populaire bezienswaardigheden, zoals Park Palmitos en Yumbo Shopping Center.

Hoe geraak je in Gran Canaria?

Verken Gran Canaria, een gezinsvriendelijk gebied met stranden, leuke winkels en populaire bezienswaardigheden, zoals Park Palmitos en Yumbo Shopping Center.

Activiteiten in Gran Canaria

Wat is een vakantie zonder een dagje luieren op het strand? Ontdek Playa de Amadores, een populair strand in Mogan. Je kunt in deze gezinsvriendelijke omgeving genieten van mooie wandelgebieden, zoals de jachthaven, of bijvoorbeeld een sportevenement bijwonen.

Vuurtoren van Maspalomas is een bekend monument in Meloneras dat het zeker waard is om te bekijken. Verken prachtige stranden en de jachthaven in dit ontspannen gebied.

Ontdek het buitenleven op vakantie in de natuur van Maspalomas-duinen in San Bartolomé de Tirajana. Geniet van de wandelmogelijkheden die in dit ontspannen gebied te vinden zijn, zoals prachtige stranden, en ga voor een hapje of drankje in de geweldige restaurants.

Wat is een vakantie zonder een dagje luieren op het strand? Ontdek Meloneras-strand, een populair strand in San Bartolomé de Tirajana. Sla tijdens je vakantie de winkels en de geweldige restaurants in deze romantische omgeving zeker niet over!

Tickets & tours

Breng een leuke dag door in Loro Parque, een amusementspark in Puerto de la Cruz met een grootte van 13 ha. Het park, een van de populairste attracties van de Canarische eilanden, heeft allerlei dieren, zeedieren, tropische planten en meer dan 2.

Tickets & tours

Doorkruis de grootste stad van de Canarische eilanden, Las Palmas de Gran Canaria, terwijl je op het bovendek van een dubbeldekker zit. Met deze flexibele, volledig aanpasbare tour kun je overal op dit legendarische eiland in- en uitstappen.

Tickets & tours

Betreed attractiepark Holiday World voor een wereld vol spanning en sensatie. Stap in het reuzenrad op de kermis en geniet van het beste uitzicht op Maspalomas, hou je stevig vast in de spannende attracties of geniet van familiemomentjes in de botsauto's, de rodeostieren en de Centrox.

Tickets & tours

Verlaat je cruiseschip en stap in een dubbeldekker om alle belangrijke bezienswaardigheden in de grootste stad van de Canarische Eilanden te ontdekken. Met deze flexibele, volledig aanpasbare tour kun je overal op dit legendarische eiland in- en uitstappen.

Tickets & tours

Verken een subtropische oase vol exotische vogels, dolfijnen en ander spectaculair natuurschoon tijdens een bezoek aan Palmitos Park. Het park ligt te midden van een weelderige vallei vol palmbomen en biedt de kans om het prachtige binnenland van Gran Canaria en de grote diversiteit van fauna van het eiland te bewonderen.

Tickets & tours

Betreed een replicastad van het oude wilde westen in Gran Canaria Sioux City Park, oorspronkelijk gebouwd in 1972 als een filmset voor het filmen van Western-films. Bekijk typische gebouwen en verken archetypisch tekens van het wilde westen.

Beste wijken om te bezoeken in Gran Canaria