Begin van hoofdinhoud

Stadsdriehoek

Rotterdam (en omgeving), Nederland

Hoe geraak je in Stadsdriehoek?

Ga naar geweldige bezienswaardigheden, zoals Maritiem Museum en De Koopgoot, terwijl je Stadsdriehoek ontdekt.

Activiteiten in de buurt van Stadsdriehoek

Deze enorme en elegante brug verbindt het noorden en zuiden van Rotterdam met elkaar en is een van de meest iconische architectonische kenmerken van de stad. 

Als een van de grootste en oudste havensteden van Europa is het niet verwonderlijk dat Rotterdam de plaats is van een van de meest indrukwekkende scheepvaartmusea van het continent. 

Reis terug in de tijd en kom meer te weten over de lokale geschiedenis met een bezoek aan Witte Huis in Centrum. Maak tijdens je vakantie in de omgeving zeker tijd voor een bezoek aan de winkels.

De hoogste uitkijktoren van Nederland biedt adembenemende panorama's over Rotterdam en een uitstekend restaurant met duizelingwekkende uitzichten. 

Bewonder een van de mooiste kunstverzamelingen van Europa, met zowel werken van oude Nederlandse meesters als abstracte en moderne kunst.

Bekijk de grootste collectie windmolens van Nederland tijdens je wandeling of fietstocht door deze pittoreske werelderfgoedlocatie. 

Tickets & tours

Verlaat je cruiseschip en stap in een dubbeldekker om alle belangrijke bezienswaardigheden van Rotterdam te ontdekken. Deze bruisende havenstad staat ook wel bekend als de toegangspoort tot Europa.

Tickets & tours

Stap in een dubbeldekker om alle belangrijke bezienswaardigheden van Rotterdam te ontdekken. Deze bruisende havenstad staat ook wel bekend als de toegangspoort tot Europa. Profiteer van een 360 gradenuitzicht vanaf de bus met open dak terwijl je lekker zit en geniet van het architectonische landschap.

Tickets & tours

Tijdens deze tour geniet je van een weids uitzicht op de drukke haven van Rotterdam vanaf de hoge Euromast. Kijk hoe in Delft fijn aardewerk wordt gemaakt en bewonder het charmante centrum van Den Haag op deze aangename dagexcursie.

Tickets & tours

De Efteling is een attractiepark in het midden van Zuid-Nederland met een sprookjesachtige sfeer en een groot aantal magische attracties voor het hele gezin. Omgeven door natuurschoon trekt de Efteling jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers.

Tickets & tours

De Holland-pas biedt een keuze uit 3 (SMALL), 4 (MEDIUM) of 6 (LARGE) gratis toegangskaarten voor de musea en bezienswaardigheden. De gratis toegangskaartjes zijn onderverdeeld in twee categorieën: Silver en Gold.

Tickets & tours

Bezoek gemakkelijk de onmisbare bezienswaardigheden van Amsterdam met één handige kaart. Met de I amsterdam City Card kun je musea, galerieën en tuinen bezoeken, door de stad rijden in een bus of tram, of genieten van een prachtige rondvaart waarbij je de iconische huizen langs de grachten van Amsterdam van dichtbij bekijkt.

Andere wijken in Rotterdam