Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Wat te doen in Catalonië

Zie alle 121 activiteiten in Catalonië

Kaart

Discover neighborhoods in Catalonië

Gotische wijk

Gotische wijk staat bekend om zijn prachtige kathedraal en populaire winkels. Er valt heel wat te ontdekken. Ontdek topattracties zoals La Rambla en Gran Teatre del Liceu en neem de metro bij Metrostation Jaume I of Metrostation Liceu om de stad verder te ontdekken.

KathedraalWinkelenArchitectuur

Eixample

Eixample staat bekend om zijn charmante cafés en populaire winkels. Er valt heel wat te ontdekken. Ontdek topattracties zoals Casa Batlló en Casa Mila en neem de metro bij Metrostation Passeig de Gracia of Metrostation Diagonal om de stad verder te ontdekken.

ArchitectuurCultuurKathedraal

La Sagrada Familia

La Sagrada Familia is een populaire bestemming bij reizigers door zijn kerken. Je kunt bij Metrostation Sagrada Familia of Metrostation Sant Pau | Dos de Maig de metro nemen om bezienswaardigheden zoals Sagrada Família te verkennen.

KathedraalKerkenArchitectuur

Gracia

De architectuur, de cafés en het winkelaanbod zijn enkele opmerkelijke kenmerken van Gracia. Stop tijdens je bezoek bij Park Güell of Huis van Gaudi. Neem de metro bij Metrostation Lesseps of Metrostation Vallcarca om je in de omgeving te verplaatsen.

ArchitectuurCultuurCafés

Barceloneta

De stranden en de keuze aan eetgelegenheden staan hoog op het lijstje van reizigers in Barceloneta. Een bezoek aan Playa de la Barceloneta of Casino Barcelona maakt je reis compleet.

StrandenZeeArchitectuur

Ciutat Vella

Port Vell en Aquarium van Barcelona zijn enkele topattracties in Ciutat Vella. Neem de metro bij Metrostation Barceloneta of Metrostation Drassanes en ontdek de prachtige kathedraal, het adembenemende uitzicht op het water en de populaire winkels van het gebied.

ArchitectuurKathedraalWinkelen