Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto op Malta met Expedia

Malta verkennen

Ontdek verborgen schatten tijdens een wandeling door de straten van Valletta, bezoek de sfeervolle megalithische tempel Mnajdra en dwaal door het ondergrondse gangenstelsel van het Ħal Saflieni Hypogeum. Het is allemaal binnen bereik dankzij je eigen huurauto. Bekijk het aanbod online, maak je keuze, en begin aan jouw avontuur!

Huurauto op Malta

Het eiland is met de auto eenvoudig te verkennen dankzij een lengte van ongeveer 25 kilometer, waar je op de wegen buiten de bebouwde kom maximaal 80 kilometer per uur mag rijden. Let er daarnaast op dat er op het eiland links gereden wordt, maar rechts voorrang heeft. Ook mag je in een tunnel niet van rijbaan wisselen. Waar kun je je auto op het eiland huren? Het handigste is natuurlijk op het vliegveld, zodat je gelijk na het landen aan je autovakantie kunt beginnen. Luchthaven Malta bevindt zich centraal op de zuidelijke helft van het eiland. Hier bevinden zich zo’n vijf internationale autoverhuurbedrijven naast een aantal lokale maatschappijen. Ook elders op het eiland kun je terecht voor autoverhuur, zoals bij St. Paul’s Bay, in Valletta en andere plaatsen zoals Paola, Mellieħa en Sliema. Kies voor een auto met airco in de zomer, zodat je klaar bent voor het aangename klimaat. Of ga voor een auto met open dak! De auto van je wensen gevonden? Kijk dan nog even naar de voorwaarden. Zo geldt er vaak een minimum leeftijd van 21 of 25 jaar en wordt er soms naar een bepaalde hoeveelheid rijervaring gevraagd.

Het eiland met je huurauto verkennen

Laat je overspoelen door de schoonheid en geschiedenis van Malta. Pak de auto en rij bijvoorbeeld naar het noorden van het eiland voor een bezoek aan St. Paul’s Bay of Mellieħa. Hier ben je ook aan het juiste adres voor de beste stranden van het eiland, zoals Golden Bay. Vanuit St. Paul’s Bay rij je er in 10 minuten richting het westen over de Triq San Pawl zo naartoe. Bij aankomst zul je voldoende parkeergelegenheid aantreffen. In Valletta is het vinden van een parkeerplaats vaak lastig, waardoor je je auto vaak beter aan de rand van de stad kunt zetten en vervolgens met het openbaar vervoer de stad in kunt reizen.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Malta

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Malta?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Malta.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Malta?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Malta .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Malta?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Malta?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.