Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto op Malta met Expedia

Malta verkennen

Ontdek verborgen schatten tijdens een wandeling door de straten van Valletta, bezoek de sfeervolle megalithische tempel Mnajdra en dwaal door het ondergrondse gangenstelsel van het Ħal Saflieni Hypogeum. Het is allemaal binnen bereik dankzij je eigen huurauto. Bekijk het aanbod online, maak je keuze, en begin aan jouw avontuur!

Huurauto op Malta

Het eiland is met de auto eenvoudig te verkennen dankzij een lengte van ongeveer 25 kilometer, waar je op de wegen buiten de bebouwde kom maximaal 80 kilometer per uur mag rijden. Let er daarnaast op dat er op het eiland links gereden wordt, maar rechts voorrang heeft. Ook mag je in een tunnel niet van rijbaan wisselen. Waar kun je je auto op het eiland huren? Het handigste is natuurlijk op het vliegveld, zodat je gelijk na het landen aan je autovakantie kunt beginnen. Luchthaven Malta bevindt zich centraal op de zuidelijke helft van het eiland. Hier bevinden zich zo’n vijf internationale autoverhuurbedrijven naast een aantal lokale maatschappijen. Ook elders op het eiland kun je terecht voor autoverhuur, zoals bij St. Paul’s Bay, in Valletta en andere plaatsen zoals Paola, Mellieħa en Sliema. Kies voor een auto met airco in de zomer, zodat je klaar bent voor het aangename klimaat. Of ga voor een auto met open dak! De auto van je wensen gevonden? Kijk dan nog even naar de voorwaarden. Zo geldt er vaak een minimum leeftijd van 21 of 25 jaar en wordt er soms naar een bepaalde hoeveelheid rijervaring gevraagd.

Het eiland met je huurauto verkennen

Laat je overspoelen door de schoonheid en geschiedenis van Malta. Pak de auto en rij bijvoorbeeld naar het noorden van het eiland voor een bezoek aan St. Paul’s Bay of Mellieħa. Hier ben je ook aan het juiste adres voor de beste stranden van het eiland, zoals Golden Bay. Vanuit St. Paul’s Bay rij je er in 10 minuten richting het westen over de Triq San Pawl zo naartoe. Bij aankomst zul je voldoende parkeergelegenheid aantreffen. In Valletta is het vinden van een parkeerplaats vaak lastig, waardoor je je auto vaak beter aan de rand van de stad kunt zetten en vervolgens met het openbaar vervoer de stad in kunt reizen.

Ontdek Malta

Ontdek Malta met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.