Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in San Diego County

Alle huurauto’s in San Diego County

Een auto huren in San Diego County

Met de huurauto naar San Diego

De stad San Diego in het zuidwesten van California in de Verenigde Staten telt 1,3 miljoen inwoners en ligt vlak bij Tijuana in Mexico, een stad met ongeveer evenveel inwoners. Huur via Expedia online een auto en maak een ritje over de 3,4 kilometer lange Coronado Bridge. Rijd ook naar de prachtige parken die San Diego rijk is en begeef je naar de badplaats Ocean Beach om over de pier te wandelen. Geniet van de zonsondergang in het Torrey Pines State Reserve voordat je weer terugrijdt naar je hotel. Er is zoveel te zien in San Diego dat een huurauto een echte pre is.

Je auto in San Diego huren

Op de luchthaven en ten oosten en zuiden van de internationale luchthaven van San Diego vind je talrijke autoverhuurbedrijven, waar je met een shuttlebusje naartoe kunt. Huur vooraf online en vind je ideale auto. Arriveer je per trein, dan is de keus iets beperkter. San Diego is een perfect startpunt voor een road trip, bijvoorbeeld langs de kust. Zorg dat je daar een geschikte auto voor kiest, bijvoorbeeld een robuuste SUV, maar ook met goedkopere of milieubewuste modellen kun je prima uit de voeten. Expedia helpt je de gunstigste prijzen te vinden.

Verkeersregels in San Diego

Hoewel reizen met het openbaar vervoer mogelijk is, is een huurauto de makkelijkste manier om de bezienswaardigheden en omgeving van San Diego te verkennen. In California gelden specifieke verkeersregels die je vooraf even dient op te zoeken. Zo zijn er regels voor de correcte plaatsing van een GPS-systeem op de voorruit en is het niet toegestaan een headset of iets dergelijks te dragen tijdens het rijden. Bij parkeermeters kun je doorgaans betalen met muntgeld en met behulp van speciale prepaidkaarten. Nu moet je alleen nog bedenken wat je allemaal wilt bezichtigen: SeaWorld, het Museum of Man, de Fort Rosecrans National Cemetery... de keus is aan jou.