Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Zeeland

Alle huurauto’s in Zeeland

Een auto huren in Zeeland

Denk je aan Zeeland, dan denk je aan zee en strand. Wind en water is aantrekkelijk voor surfers en zeilers. Op de stranden vind je bij mooi weer talloze zonaanbidders. Naast de bekende stranden heeft Zeeland ook een aantal minder bekende, stille stranden. Het is de moeite deze te bezoeken door vooraf online een auto te huren.

Autoverhuur in Zeeland

De mogelijkheden voor autoverhuur in Zeeland zijn talrijk, en wat is er beter dan alles vooraf online te regelen? Je kunt al een auto huren vanaf één dag. De prijzen zijn afhankelijk van het type auto, maar in het algemeen valt de prijs beter uit wanneer je tijdig je huurauto online regelt. Zowel ruime gezinsauto’s met kofferruimte als kleinere exemplaren behoren tot de keuzemogelijkheden en alle auto's hebben airco. In Zeeland kun je vaak vlak langs het strand parkeren, let erop dat je soms moet betalen en controleer ook hoe dit wordt geregeld op zon- en feestdagen.

Zeeland met de auto verkennen

Op alle Zeeuwse Eilanden vind je leuke dorpen en steden. Overal zijn historische dorpspleinen, bijzondere monumenten en leuke terrasjes aan gezellige haventjes. Autoverhuur in Zeeland biedt de mogelijkheid om de afstanden tussen deze plaatsen snel te overbruggen. Tijdens het reizen kun je genieten van mooie vergezichten. Wanneer je vanuit Schouwen-Duiveland een bezoek wilt brengen aan de prachtige stad Goes, kun je kiezen voor een route over de Zeelandbrug. Wanneer je over deze brug rijdt, heb je het idee dat er niets om je heen is, behalve de zee. Ook de brug over de Oosterschelde tussen Schouwen en Noord-Beveland biedt hetzelfde spectaculaire uitzicht. Door deze verbindingen zijn de eilanden eenvoudig te bereiken. Wanneer je online een auto huurt, ben je snel en zonder last van tegenwind aan de overkant.

Wil je ook graag in de omgeving verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod accommodaties in Zeeland.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Zeeland

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Zeeland?

In de afgelopen 7 dagen was € 33 de laagste prijs voor het huren van een auto in Zeeland.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Zeeland?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Zeeland € 36.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Zeeland?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Zeeland?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.