Topsteden in Maleisië

Vind een hotel in Maleisië

Maleisië ligt in Zuidoost-Azië en het grenst aan Thailand, Singapore, Indonesië en Brunei. Dit land zal je volop verrassen met zijn fraaie landschappen: van metropolen zoals Kuala Lumpur en koloniale steden tot het ruigere binnenland met nationale parken zoals Kota Kinabalu.

Kies een hotel dat bij je past in Maleisië

Het aanbod aan fijne hotels in Maleisië is uitgebreid en zeer gevarieerd. Veel mooie hotels liggen in de hoofdstad Kuala Lumpur en op de schiereilanden. Ook als je een avontuur in de jungle wilt beleven is er in Maleisië voldoende keuze, bijvoorbeeld in de prachtige natuur van Bako National Park in Kuching, Oost-Maleisië.

Zoek je hotels in de hoofdstad of wil je ontspannen op het eiland Langkawi of Penang? Je typt je bestemming op en vervolgens zoek je het hotel dat bij je past door de criteria te sorteren in de filteropties.

De meeste hotels in Kuala Lumpur zijn twee- of driesterrenhotels. Je hebt voldoende keuze tussen onder meer zakelijke, romantische en familiehotels. De meeste hotels in Langkawi en vele hotels in Penang vallen in de twee- of driesterrencategorie. Er is een ruim aanbod aan spa-, luxe- en strandhotels zodat je volledig kunt ontspannen.

Wat is er te doen in Maleisië?

In dit tropische land grenzen kilometerslange stranden aan adembenemende groene regenwouden. Vanaf de top van de Petronas Tower in Kuala Lumpur kun je de skyline van de bruisende metropool bewonderen tijdens een stedentrip. In Cameron Highlands, waar het wat koeler is, kun je een actieve vakantie beleven. Doe mee aan de Jungle Trail. Misschien zie je onderweg de grootste bloem ter wereld, de Rafflesia Arnoldii.

Voor een strandvakantie kun je het beste naar Langkawi gaan. Ga lekker luieren aan de rustige stranden zoals Datai Bay. Ondanks dat er een paar gedeeltes van het eiland heuvelachtig zijn, is fietsen in Langkawi nog te doen. Doe lekker actief en bezoek de bezienswaardigheden zoals de Crocodile Farm op de fiets.

false