Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Canary Wharf

Bekijk de hoogste wolkenkrabbers van Londen in het financiële district dat gelegen is in een schilderachtig havengebied. De enorme torens die in dit gebied staan, huisvesten enkele van 's werelds grootste bedrijven.

Canary Wharf is het belangrijkste zakengebied van Londen. Enkele van de grootste multinationals ter wereld zijn gevestigd in de verschillende wolkenkrabbers die overal omhoog rijzen in dit pittoreske havengebied aan de rivier de Theems. Het gebied en de torens omvatten zo'n 1,3 miljoen vierkante meter kantoorruimte waarin meer dan 105.000 mensen werkzaam zijn. Naast kantoorruimte bevinden zich er ook allerlei andere voorzieningen die speciaal gericht zijn op de behoeften van werknemers, zoals winkelcentra, restaurants, cafés en supermarkten.

Werp een blik omhoog naar de top van One Canada Square, een van de hoogste gebouwen in Europa. Het is maar liefst 235 meter hoog en werd voltooid in 1991. Ten tijde van de bouw was dit de allerhoogste wolkenkrabber van het Verenigd Koninkrijk. In het kantoorpand zijn onder meer banken, krantenuitgevers en vele andere bedrijven gevestigd. Aan de voet van het gebouw vind je diverse winkels en restaurants.

Rond het grote plein bevinden zich diverse hippe terrascafés met uitzicht over het plein. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants aan Cabot Square. Bewonder de elegante fontein midden op het plein.

Ga picknicken in het havengebied, The Docklands. Ofschoon het gebied bekend staat om de grootstedelijke en zakelijke sfeer zijn er diverse groenvoorzieningen en charmante kanalen te vinden.

Rond de eeuwwisseling, begin 20e eeuw, was deze werf een van de drukste havengebieden ter wereld. Toen de havenindustrie in de jaren 80 echter sterk terugliep, werd de werf gesloten. Het huidige zakendistrict dateert uit de jaren 90.

Canary Wharf is gelegen in het gebied West India Docks van Tower Hamlets, in het oosten van Londen. Vanwege het grote economische belang van dit gebied is het dan ook bijzonder goed bereikbaar vanuit alle delen van de stad. Als je met de metro komt, neem dan de Jubilee Line en stap uit op Canary Wharf Station, de gigantische openbaarvervoerterminal. Je kunt ook komen met een trein van de Docklands Light Railway. Voor een meer toeristische route kun je ook via de rivier komen. Er vertrekken verschillende boten richting Canary Wharf Pier.


Canary Wharf Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Canary Wharf

Alle 136 accommodaties in Canary Wharf bekijken
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf € 41
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Marsh Wall, London
   
  3,3
  / 5, op basis van 3.689 beoordelingen
  4.5 van 5.0

  Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay ligt op 6 minuten lopen en naar Station Heron Quays is het 6 minuten lopen.

  Point A Hotel - London, Canary Wharf € 49
  Point A Hotel - London, Canary Wharf

  Point A Hotel - London, Canary Wharf

  21 Hertsmere Road West, London
    
   4,1
   / 5, op basis van 1.340 beoordelingen
   2.5 van 5.0

   Dit hotel ligt in Canary Wharf, op 3,9 km van Tower of Londen en op 4,9 km van London Bridge. Ook The Shard en O2 Arena liggen binnen 10 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Westferry is het 6 minuten lopen.

   London Marriott Hotel West India Quay € 87
   London Marriott Hotel West India Quay

   London Marriott Hotel West India Quay

   22 Hertsmere Road, Canary Wharf, London
     
    4,5
    / 5, op basis van 1.780 beoordelingen
    5.0 van 5.0

    Dit luxe hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en Cutty Sark. Ook Excel Exhibition Centre en Tower Bridge liggen binnen 5 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 2 minuten lopen en naar Canary Wharf DLR Station is het 6 minuten lopen.

    Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel € 95
    Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

    Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

    5 Fairmont Avenue, London
      
     4,6
     / 5, op basis van 1.602 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit wellness hotel ligt in Canary Wharf, Londen.

     One Canada Square (1 km) • Cutty Sark (2,7 km) • National Maritime Museum (2,8 km) • Thames Barrier Park • Royal Observatory (3,3 km) Station Blackwall ligt op 8 minuten lopen en naar Station East India is het 15 minuten lopen.

     Novotel London Canary Wharf Hotel € 93
     Novotel London Canary Wharf Hotel

     Novotel London Canary Wharf Hotel

     40 Marsh Wall, London
       
      4,6
      / 5, op basis van 506 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Heron Quays is het 7 minuten lopen.

      Hilton London Canary Wharf € 109
      Hilton London Canary Wharf

      Hilton London Canary Wharf

      South Quay, Marsh Wall, London
        
       4,6
       / 5, op basis van 1.714 beoordelingen
       4.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay en Station Heron Quays liggen op 5 minuten lopen.

       Lansbury Heritage Hotel € 84
       Lansbury Heritage Hotel

       Lansbury Heritage Hotel

       117 Poplar High Street, London
         
        4,7
        / 5, op basis van 263 beoordelingen
        4.5 van 5.0

        Dit luxe hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en London Stadium. Ook Excel Exhibition Centre en Cutty Sark liggen binnen 5 km afstand. Station All Saints ligt op 5 minuten lopen en naar Station West India Quay is het 8 minuten lopen.

        PubLove @ The Great Eastern - Hostel € 29
        PubLove @ The Great Eastern - Hostel

        PubLove @ The Great Eastern - Hostel

        1 Glenaffric Avenue, London
          
         3,0
         / 5, op basis van 74 beoordelingen
         2.0 van 5.0

         Dit hostel ligt in Canary Wharf, binnen 3 km afstand van Cutty Sark, Royal Observatory en Greenwich Park. Ook O2 Arena en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station Island Gardens ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Mudchute is het 10 minuten lopen.

         Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Canary Wharf