Goedkope vluchten naar Toronto

Voordeligste vluchten naar Toronto

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 94 voor enkele vluchten en € 121 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Porter Airlines
Air Canada
WestJet
Porter Airlines
WestJet
Aer Lingus
Porter Airlines
Air Canada
Delta
Porter Airlines

Over Toronto

Ontdek de typische Canadese vriendelijkheid in Toronto. Het is een stad met vele toeristische attracties in een cultuurrijke omgeving. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf de 553 meter hoge CN Tower of bezoek het architectonische spektakel van de prachtige City Hall. Bovendien heeft deze hedendaagse stad meer dan 25 unieke en beroemde museums. Bezoek Toronto en geniet van kunst en cultuur in een moderne metropool.

Vliegopties naar Toronto

Er vertrekken elke dag vluchten naar Toronto vanuit Schiphol Amsterdam (AMS) en Rotterdam Airport (RTM). De vluchten vanuit Rotterdam Airport gaan niet rechtstreeks naar Toronto en hebben 1 à 2 tussenstops. Vanaf Schiphol kan er rechtstreeks gevlogen worden in ongeveer 8 uur. Op beide luchthavens vertrekken er in de ochtend, middag en avond een reeks vluchten. Afhankelijk van de dag, vertrekken er vanuit beide luchthavens tussen de 20 en 70 vluchten per dag. Bovendien vertrekken er vanaf Düsseldorf (DUS) en Brussels Airport (BRU) geregeld vluchten naar Toronto Pearson International (YYZ) met één overstap en een gemiddelde vluchtduur van 11 uur. Keuze genoeg, dus!

Aankomst in Toronto

Na je vlucht naar Toronto land je op de luchthaven Toronto Pearson International. De gehele luchthaven beschikt over gratis WiFi voor de reizigers. Tevens kan je in de vele winkels en restaurants gezellig winkelen en een lekker hapje eten. De luchthaven heeft ook een aantal lounges waar je in alle comfort even bij kan komen en ook een hapje en drankje kunt nuttigen. Daarnaast zijn er verschillende rustmogelijkheden. Geniet verder van de verschillende kunsttentoonstellingen die op de luchthaven te zien zijn. Check daarna snel in bij één van de 3- of 4 sterren hotels in de directe omgeving. Je kunt die bereiken door te reizen met de taxi, een huurauto of het openbaar vervoer.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Toronto, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Toronto op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Toronto

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 94 voor enkele vluchten en € 121 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Transat
Lufthansa