Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Holland Park

Bewonder een Japanse tuin, slenter door de stille bossen en woon een 's zomers openluchtvoorstellingen van theater en opera bij in dit prachtige openbare park.

Holland Park vormt een opvallende openbare ruimte, omgeven door victoriaanse herenhuizen in het groene West-Londen. Slenter door een groot bos en spot de eekhoorns en rondlopende pauwen. Kijk naar sportwedstrijden op het cricketveld en de tennisvelden, neem de kinderen mee naar de speeltuin en lig languit op het grasveld.

Het park is de thuis van overblijfselen van Holland House, een grootse villa uit de 17e eeuw. De accommodatie werd in de 19e eeuw een belangrijk, sociaal centrum voor elitaire aristocraten en schrijvers. Zo hebben bekendheden zoals Lord Byron en Charles Dickens het bezocht. Bewonder de gebombardeerde overblijfselen van het huis, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog ernstig beschadigd raakte.

Neem een kijkje bij de elegante glazen en stenen Orangery Gallery, een historisch gebouw dat vroeger gebruikt werd door de Lord en Lady Holland voor recepties en soirées. Deze prachtige ruimte biedt nu plaats aan kunsttentoonstellingen en privé-evenementen. Buiten de galerie kun je een fantastische rozentuin bezoeken.

Ga daarnaast zeker langs bij de Japanse Kyoto Garden, die in 1991 werd gedoneerd door de Kamer van Koophandel van Kyoto. De tuin biedt een stukje Japanse vredigheid en bevat onder andere een brug, waterdetails en koi-vissen. In 2012 werd de Fukushima Memorial Garden aan de Kyoto Garden toegevoegd ter ere van de steun van Groot-Brittannië na de Fukushima-ramp in 2011.

Neem een picknick mee voor een hapje in het park of begeef je naar het kleine cafeetje ter plaatse voor een espresso en gebakje. Reserveer een tafeltje voor een lunch of diner in het uitstekende restaurant van het park, gevestigd in een 17e-eeuws gebouw dat ooit als balzaal diende. Het park wordt 's zomers vaak gebruikt voor opera- en theatervoorstellingen, dus controleer of deze misschien plaatsvinden tijdens je bezoek aan de stad.

Holland Park ligt in de zogeheten 'Royal Borough of Kensington and Chelsea', in West-Londen. Neem de metro naar het station Holland Park of pak de bus. Dankzij de sportvelden en een pittoreske Japanse tuin vormt Holland Park de ideale plek voor een dagje in de buitenlucht.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Holland Park

Alle 12.055 accommodaties in de buurt van Holland Park bekijken
Point A Kensington Olympia € 66
Point A Kensington Olympia

Point A Kensington Olympia

42-48 West Cromwell Road, Londen, Engeland
   
  3.5 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Kensington, binnen 3 km afstand van Kensington High Street, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Kensington Palace en Victoria and Albert Museum (V&A) liggen binnen 2 km afstand. Station Earl's Court ligt op 8 minuten lopen en naar West Kensington Underground Station is het 9 minuten lopen.

  Safestay London Kensington Holland Park € 19
  Safestay London Kensington Holland Park

  Safestay London Kensington Holland Park

  Holland Walk, Kensington, Londen, Engeland
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hostel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Kensington High Street, Kensington Gardens en Kensington Palace. Ook Royal Albert Hall en Hyde Park liggen binnen 3 km afstand. Station High Street Kensington ligt op 9 minuten lopen en naar Holland Park Underground Station is het 10 minuten lopen.

   Queens Park Hotel € 53
   Queens Park Hotel

   Queens Park Hotel

   48 Queensborough Terrace, Londen, Engeland
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens, Hyde Park en Kensington Palace. Ook Kensington High Street en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 6 minuten lopen.

    Thistle Kensington Gardens € 107
    Thistle Kensington Gardens

    Thistle Kensington Gardens

    104 Bayswater Road, Londen, Engeland
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Kensington Gardens, Hyde Park en Kensington Palace. Ook Royal Albert Hall en Imperial College London liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 5 minuten lopen.

     Central Park Hotel € 64
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, Londen, Engeland
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens, Hyde Park en Kensington Palace. Ook Kensington High Street en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 6 minuten lopen.

      88 Studios Kensington € 84
      88 Studios Kensington

      88 Studios Kensington

      88 Holland Road, Londen, Engeland
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in Kensington, binnen 3 km afstand van Kensington High Street, Westfield London Shopping Centre en Kensington Gardens. Ook Kensington Palace en Eventim Apollo liggen binnen 2 km afstand. London Kensington Olympia Station en Station Kensington (Olympia) liggen op 5 minuten lopen.

       Copthorne Tara Hotel London Kensington € 137
       Copthorne Tara Hotel London Kensington

       Copthorne Tara Hotel London Kensington

       Scarsdale Place, Kensington, Londen, Engeland
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Kensington, binnen 10 minuten lopen van Kensington High Street en Kensington Gardens. Ook Kensington Palace en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Station High Street Kensington ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Earl's Court is het 15 minuten lopen.

        K West Hotel & Spa € 127
        K West Hotel & Spa

        K West Hotel & Spa

        Richmond Way, Londen, Engeland
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit wellness hotel ligt in Shepherd's Bush, binnen 15 minuten lopen van Kensington High Street en Westfield London Shopping Centre. Ook Eventim Apollo en Kensington Gardens liggen binnen 3 km afstand. Shepherd's Bush Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Goldhawk Road Underground Station is het 9 minuten lopen.