Begin van hoofdinhoud

Brera

Milaan

Brera

Staat bekend om Winkelen, Cafés en Museums

Een operagebouw, livemuziek en geweldige bezienswaardigheden, zoals Pinacoteca di Brera; ontdek het allemaal in Brera.

Hoe geraak je in Brera?

Een operagebouw, livemuziek en geweldige bezienswaardigheden, zoals Pinacoteca di Brera; ontdek het allemaal in Brera.

Activiteiten in de buurt van Brera

Geniet van klassieke muziek of een balletvoorstelling of ontdek de geschiedenis van opera in dit wereldberoemde theater en museum.

Bezoek het Museo d'arte antica, volg een rondleiding door het kasteel of kom tot rust in de weelderige tuinen van dit eeuwenoude fort.

De grootste kerk van Italië torent hoog boven het stadscentrum uit, zodat het vergulde beeld van Maria uitkijkt over Milaan.

Bekijk het grootste park van de stad vanaf de Torre Branca of geniet in het park van een ontspannende picknick.

Het centrale plein van Milaan is omringd door allerlei bezienswaardigheden, waaronder een van de oudste winkelcentra ter wereld en de grootste kerk van Italië.

Aan de rand van het uitgestrekte Parco Sempione staat een prachtig voorbeeld van negentiende-eeuwse architectuur, wat het park een pittoreske sfeer geeft.

Achter deze prachtige kerk staat een sober refectorium met een van de bekendste religieuze schilderijen ter wereld.

Museo della Scienza e della Tecnologia Leonardo da Vinci is een prachtig museum in Milaan met een rijke geschiedenis. Maak in je reisplannen zeker ruimte voor de prachtige kathedraal of de winkels.

Tickets & tours

Ontdek tijdens deze wandeltour met toegang zonder wachtrij een aantal van de mooiste schatten en verborgen pareltjes van Milaan. Bewonder Da Vinci's Het Laatste Avondmaal in een intieme setting en bekijk het unieke interieur van Santa Maria presso San Satiro en San Maurizio al Monastero Maggiore.

Tickets & tours

Bewonder Milaans meesterwerken tijdens deze meeslepende tour waarbij je kunstschatten en architectonische iconen van de stad van dichtbij kunt bekijken.

Tickets & tours

Ontdek de geheimen van ondergrondse crypten, luister naar interessant commentaar over eeuwenoude relikwieën en geniet van adembenemende uitzichten vanaf de top van de * Duomo di Milano *.

Tickets & tours

Sta even stil voor da Vinci's meesterwerk Het laatste avondmaal, een grote fresco die is aangebracht op een muur in het klooster van Santa Maria delle Grazie. Volg daarna je gids voor een uitgebreide rondleiding door Milaan, waarbij je beroemde monumenten zoals het Castello Sforzesco, het Piazza dei Mercanti en de weelderige Duomo bezoekt.

Tickets & tours

Ten noorden van Milaan ligt de adembenemend mooie Italiaanse merenregio, met zijn Alpenlandschap en ongerepte wateren. Het bekendste meer is misschien wel dat van Como, dat vooral bekendstaat als een vakantieoord voor wereldsterren.

Tickets & tours

Kijk uit het raam naar de veranderende landschappen terwijl je het bruisende Milaan verruilt voor de uitlopers van de Zwitserse Alpen. Stap in de rode Bernina-trein en reis door kloven en langs gletsjermeren, over een spoorlijn die soms wel een hoogte van 2250 m bereikt, naar het chique winterresort St.

Andere wijken in Milaan