Begin van hoofdinhoud

Porta Garibaldi

Milaan

Trover-foto van Timo Hoffman

Trover-foto van Anjeza Muço

Trover-foto van Clara Mhl

Trover-foto van Visa-Vis Tra

Porta Garibaldi

Staat bekend om Cultuur, Wolkenkrabbers en Architectuur

Ga naar geweldige bezienswaardigheden, zoals Corso Como, terwijl je Porta Garibaldi ontdekt. Dit gebied is ook geliefd door de kunst.

Hoe geraak je in Porta Garibaldi?

Ga naar geweldige bezienswaardigheden, zoals Corso Como, terwijl je Porta Garibaldi ontdekt. Dit gebied is ook geliefd door de kunst.

Activiteiten in de buurt van Porta Garibaldi

Ga op zoek naar leuke souvenirs wanneer je een kijkje neemt in Corso Como, een populair winkelgebied in Milaan. Als je je ogen eens echt goed de kost wil geven, zijn de fascinerende musea en de prachtige kathedraal hier echt een aanrader.

Reis terug in de tijd en kom meer te weten over de lokale geschiedenis met een bezoek aan Piazza Gae Aulenti in Milaan. Als je je ogen eens echt goed de kost wil geven, zijn de fascinerende musea en de prachtige kathedraal hier echt een aanrader.

De grootste kerk van Italië torent hoog boven het stadscentrum uit, zodat het vergulde beeld van Maria uitkijkt over Milaan.

Het centrale plein van Milaan is omringd door allerlei bezienswaardigheden, waaronder een van de oudste winkelcentra ter wereld en de grootste kerk van Italië.

Geniet van klassieke muziek of een balletvoorstelling of ontdek de geschiedenis van opera in dit wereldberoemde theater en museum.

Prada, Gucci, Louis Vuitton... slechts een kleine greep uit de grote namen van de modewereld die je hier vindt in een van de oudste winkelcentra ter wereld.

Achter deze prachtige kerk staat een sober refectorium met een van de bekendste religieuze schilderijen ter wereld.

Bezoek het Museo d'arte antica, volg een rondleiding door het kasteel of kom tot rust in de weelderige tuinen van dit eeuwenoude fort.

Tickets & tours

Kijk uit het raam naar de veranderende landschappen terwijl je het bruisende Milaan verruilt voor de uitlopers van de Zwitserse Alpen. Stap in de rode Bernina-trein en reis door kloven en langs gletsjermeren, over een spoorlijn die soms wel een hoogte van 2250 m bereikt, naar het chique winterresort St.

Tickets & tours

Ten noorden van Milaan ligt de adembenemend mooie Italiaanse merenregio, met zijn Alpenlandschap en ongerepte wateren. Het bekendste meer is misschien wel dat van Como, dat vooral bekendstaat als een vakantieoord voor wereldsterren.

Tickets & tours

Ontdek de geheimen van ondergrondse crypten, luister naar interessant commentaar over eeuwenoude relikwieën en geniet van adembenemende uitzichten vanaf de top van de * Duomo di Milano *.

Tickets & tours

Sta even stil voor da Vinci's meesterwerk Het laatste avondmaal, een grote fresco die is aangebracht op een muur in het klooster van Santa Maria delle Grazie. Volg daarna je gids voor een uitgebreide rondleiding door Milaan, waarbij je beroemde monumenten zoals het Castello Sforzesco, het Piazza dei Mercanti en de weelderige Duomo bezoekt.

Tickets & tours

Ontdek tijdens deze wandeltour met toegang zonder wachtrij een aantal van de mooiste schatten en verborgen pareltjes van Milaan. Bewonder Da Vinci's Het Laatste Avondmaal in een intieme setting en bekijk het unieke interieur van Santa Maria presso San Satiro en San Maurizio al Monastero Maggiore.

Tickets & tours

Bewonder Milaans meesterwerken tijdens deze meeslepende tour waarbij je kunstschatten en architectonische iconen van de stad van dichtbij kunt bekijken.

Andere wijken in Milaan