Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Natuurhistorisch museum

Dinosaurussen, walvissen en een paar dwergolifanten, je vindt ze allemaal in één zaal in een van de oudste natuurhistorische musea van Zuid-Europa.

Het Natuurhistorisch Museum van Milaan (Museo Civico di Storia Naturale di Milano) heeft 23 zalen en verschillende tentoonstellingen op het gebied van mineralogie, paleontologie, mensachtigen, gewervelden en ongewervelden. Het museum bevindt zich in een typisch negentiende-eeuws Italiaans gebouw. Liefhebbers van architectuur genieten van zowel de binnenkant als de buitenkant. Dit is een van de belangrijkste natuurhistorische musea van Europa, dus als de natuurlijke wereld je interesseert, mag je dit museum echt niet missen.

Toen de Italiaanse naturalist Giuseppe de Crisforis overleed, doneerde hij een grote collectie objecten aan de stad Milaan. Een jaar later, in 1838, was het Museo Civico di Storia Naturale di Milano een feit. Het museum is er trots op voor iedereen toegankelijk te zijn. De informatie wordt zo tentoongesteld dat deze interessant is voor verschillende bezoekers. Dankzij zorgvuldig geselecteerde informatie in het Engels en Italiaans leert een kind net zoveel van het museum als een volwassene. Er is een gids beschikbaar in het museum, die gedetailleerde informatie geeft over de tentoongestelde stukken in de zalen.

Loop langs de gigantische dinosaurusskeletten van de paleontologiecollectie. Bekijk afdrukken van de stegosaurus en de plateosaurus. Ook omvat deze collectie twee skeletten van dwergolifanten, die beiden op Sicilië zijn ontdekt.

Bestudeer de gewervelde en ongewervelde dieren van de zoölogiecollecties. De doopvontschelp en de Japanse reuzenkrabben zijn heel populair bij de bezoekers. De eerste verdieping van het museum is gewijd aan een grote taxidermiecollectie. Je ziet onder andere een 12 meter grote potvis en verschillende andere dieren uit heel Europa.

Het natuurhistorisch museum ligt in het centrum van Milaan, op het terrein van de Giardini Pubblici Indro Montanelli. Het museum is te bereiken met de metro, of je kunt in de straten in de buurt betaald parkeren. Het museum is 's maandags en op bepaalde feestdagen gesloten. De entree is niet duur.


Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia

Alle 4.935 accommodaties in de buurt van Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia bekijken
NH Collection Milano President € 154
NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milaan, MI
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Centrum van Milaan, op 3,5 km van MUDEC - Museo delle Culture. Metrostation San Babila ligt op 6 minuten lopen en naar Metrostation Duomo is het 10 minuten lopen.

  Hotel Indigo Milan - Corso Monforte € 135
  Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

  Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

  Corso Monforte 27, Milaan, MI
    
   0.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Centrum van Milaan, binnen 15 minuten lopen van Via Montenapoleone, Teatro alla Scala en Galleria Vittorio Emanuele II. Ook Porta Venezia en Corso Buenos Aires liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation San Babila ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Palestro is het 8 minuten lopen.

   Bianca Maria Palace Hotel City Center € 109
   Bianca Maria Palace Hotel City Center

   Bianca Maria Palace Hotel City Center

   Viale Bianca Maria, 4, Milaan
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Centrum van Milaan, binnen 10 minuten lopen van Piazza Cinque Giornate, Natuurreservaat Giuseppe Verdi en Palazzo di Giustizia. Ook Villa Necchi Campiglio en Via Montenapoleone liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation San Babila ligt op 13 minuten lopen en naar Station Milano Dateo is het 15 minuten lopen.

    43 Station Hotel € 49
    43 Station Hotel

    43 Station Hotel

    Via Fabio Filzi 43, Milaan
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Stazione Centrale, binnen 2 km afstand van Pirellitoren, Corso Como en Piazzale Loreto. Ook Corso Buenos Aires en Piazza della Repubblica liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Sondrio ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Caiazzo is het 9 minuten lopen.

     Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione € 160
     Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

     Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

     P.za Fontana 3, Milaan, MI
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit wellness hotel ligt in Centrum van Milaan, binnen 10 minuten lopen van Palazzo Reale, Piazza del Duomo en Galleria Vittorio Emanuele II. Ook Kathedraal van Milaan en Teatro alla Scala liggen binnen 10 minuten lopen. Metrostation Duomo ligt op 6 minuten lopen en naar Metrostation San Babila is het 7 minuten lopen.

      Montenapoleone Suites
      Montenapoleone Suites

      Montenapoleone Suites

      Via Santa Cecilia, 4, Milaan, MI
        
       0.0 van 5.0 Sterren

       Dit pension ligt in Centrum van Milaan, binnen 15 minuten lopen van Piazza San Babila, Teatro alla Scala en Galleria Vittorio Emanuele II. Ook Piazza del Duomo en Palazzo Reale liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation San Babila ligt op maar 3 minuten lopen en naar Metrostation Palestro is het 8 minuten lopen.

       ME Milan - Il Duca € 252
       ME Milan - Il Duca

       ME Milan - Il Duca

       Piazza della Repubblica, 13, Milaan, MI
         
        5.0 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Stazione Centrale, Milaan, vlak bij de luchthaven.

        Piazza della Repubblica (0,1 km) • Giardini Pubblici Indro Montanelli (0,5 km) • Pirellitoren (0,7 km) • Corso Como • Pinacoteca di Brera (1,1 km) Station Milan Repubblica ligt op maar 3 minuten lopen en naar Metrostation Turati is het 6 minuten lopen.

        NH Milano Touring € 145
        NH Milano Touring

        NH Milano Touring

        Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milaan, MI
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Centrum van Milaan, binnen 10 minuten lopen van Giardini Pubblici Indro Montanelli en Via Montenapoleone. Ook Corso Buenos Aires en Botanische tuin van Brera liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation Turati ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Milan Repubblica is het 5 minuten lopen.