Van stedentrips en badplaatsen tot avontuurlijke reizen en idyllische plekjes, er ligt een enorm aanbod aan vakanties op je te wachten, wat je seksuele geaardheid of je genderidentiteit ook is. Maar omdat LHBT-rechten wereldwijd behoorlijk verschillend zijn, kunnen same-sex koppels of transgenders in minder tolerante delen van de wereld met grote uitdagingen worden geconfronteerd.

Daarom kun je bij ons terecht. Wij helpen je de perfecte LHBT-vriendelijke vakantie te vinden, of je nu als stelletje, met vrienden of in gezinsverband reist. Maar dat is nog niet alles. Bij ons vind je bovendien goede tips over veilig reizen, gidsen over LHBT-vriendelijke bestemmingen en thema-artikelen over alles wat je wilt weten over LHBT-evenementen en -festivals, van Gay Pride-parades tot festivals als Outfest in Los Angeles.

Verken onze stadsgidsen voor homovriendelijke vakantiebestemmingen, met de beste LHBT-bars, -clubs en -feesten tot bezienswaardigheden die je niet mag missen. Lees onze ideeën voor romantische uitstapjes voor twee personen, gezellige groepsreizen en vakanties boordevol activiteiten voor gezinnen met same-sex ouders. Bekijk onze reistips en advies over veilig reizen en laat je door ons bijpraten over alle must-see evenementen op de agenda, zoals Mardi Gras in Sydney, de Gay Pride in San Francisco, Christopher Street Day in Berlijn en de Rainbow Parade in Wenen. Je vindt het hier allemaal.

Als je zin hebt om de cultuur en het nachtleven te verkennen tijdens je volgende vakantie, ga je naar onze pagina over stedentrips. En als je liever op een ligstoel aan zee gaat relaxen, raadpleeg je onze ideeën voor de beste strandvakanties.

Onze LGBT artikelen