Er zijn verschillende redenen voor mensen om op reis te gaan vanwege een sport. Sommige houden ervan actief bezig te zijn, fit te blijven en nieuwe omgevingen te ontdekken, te voet of op de fiets, op het land of op het water. Anderen willen graag hun team steunen en vertrekken samen met andere fans naar een stadion of arena ver van huis om hun idolen aan te moedigen. En wanneer ze er toch zijn, kunnen ze ook van een nieuwe bestemming genieten.

Daarom is onze pagina over sport en activiteiten zo gevarieerd en staat deze vol met gidsen voor hardlopers, fietsers, duikers, hikers en iedereen die houdt van lichamelijke activiteit en die graag buiten is, en andere specifieke artikelen voor sportliefhebbers tijdens een stedentrip.

Heb je er ooit van gedroomd een actieve vulkaan te beklimmen? Of te gaan scubaduiken in tropische wateren? Of een heel land te verkennen op de fiets? We hebben volop ideeën voor liefhebbers van alle soorten sporten en activiteiten, van de beste openluchtzwembaden in Londen tot de allerbeste skiresorts in de Alpen en de beste marathons ter wereld waaraan je kunt meedoen. Kijk eens rustig rond en laat je inspireren tot activiteiten die je nog nooit hebt gedaan. En houd onze pagina goed in de gaten voor nieuwe activiteiten, bestemmingen en tips over sportvakanties.

Onze Sport artikelen