Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Singapore

Alle huurauto’s in Singapore

Singapore is een opvallend klein en welvarend land ten zuiden van Maleisië. Het is een veelzijdige bestemming vol hoogbouw en een zeer gemengde bevolking. Het land hanteert vier officiële talen, namelijk Engels, Mandarijn, Maleis en Tamil. In verschillende wijken van de republiek komen de culturen van de verschillende bevolkingsgroepen sterk naar voren. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Chinatown en Little India. Belangrijke bezienswaardigheden die je niet mag overslaan zijn de Gardens by the Bay, het hiernaast gelegen luxehotel Marina Bay Sands en, als je met kinderen bent, Sentosa Island. Verder is Singapore een waar winkelwalhalla. Wil je je gemakkelijk kunnen verplaatsen door dit bijzondere land? Dan kun je via Expedia vooraf online een auto reserveren.

Een geschikte auto voor in Singapore

Singapore is een compacte bestemming met een zeer goed wegennet. Hoewel je gemakkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer, biedt een auto vaak net even wat meer bewegingsvrijheid als je vanaf je hotel in Singapore op pad wilt gaan. Op de zoekpagina voor autoverhuur kun je aangeven wat voor auto je zoekt. Geef de locatie, de datum en de tijd op waarop je de auto wilt ophalen en inleveren en bekijk het overzicht met beschikbare modellen. Onder geavanceerde opties kun je aanvinken van welke extra opties je gebruik wilt maken. Kies bijvoorbeeld voor een model met een navigatiesysteem, een model met een stuur aan de linkerzijde en/of een model dat is uitgerust met kinderzitjes. Op de overzichtpagina kun je ook de modellen met automatische schakeling gemakkelijk uit het aanbod filteren. Annulering is in de meeste gevallen gratis en de verzekering zit bij de weergegeven prijs inbegrepen.

Autorijden in Singapore

Als je na aankomst van je vlucht naar Singapore de weg op gaat, zijn er enkele belangrijke verkeersregels die afwijken van de Nederlandse regels om mee rekening te houden. Het meest belangrijke verschil is, dat in Singapore aan de linkerzijde van de weg wordt gereden. Bestuurders van rechts hebben voorrang. Verder mag een enkele doorgetrokken streep wel worden overschreden, een dubbele doorgetrokken streep niet. Er zijn nog verschillende andere afwijkende regels. Bestudeer deze grondig voordat je je in het verkeer van de stad begeeft.

Ontdek Singapore

Ontdek Singapore met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.