Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Singapore is een opvallend klein en welvarend land ten zuiden van Maleisië. Het is een veelzijdige bestemming vol hoogbouw en een zeer gemengde bevolking. Het land hanteert vier officiële talen, namelijk Engels, Mandarijn, Maleis en Tamil. In verschillende wijken van de republiek komen de culturen van de verschillende bevolkingsgroepen sterk naar voren. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Chinatown en Little India. Belangrijke bezienswaardigheden die je niet mag overslaan zijn de Gardens by the Bay, het hiernaast gelegen luxehotel Marina Bay Sands en, als je met kinderen bent, Sentosa Island. Verder is Singapore een waar winkelwalhalla. Wil je je gemakkelijk kunnen verplaatsen door dit bijzondere land? Dan kun je via Expedia vooraf online een auto reserveren.

Een geschikte auto voor in Singapore

Singapore is een compacte bestemming met een zeer goed wegennet. Hoewel je gemakkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer, biedt een auto vaak net even wat meer bewegingsvrijheid als je vanaf je hotel in Singapore op pad wilt gaan. Op de zoekpagina voor autoverhuur kun je aangeven wat voor auto je zoekt. Geef de locatie, de datum en de tijd op waarop je de auto wilt ophalen en inleveren en bekijk het overzicht met beschikbare modellen. Onder geavanceerde opties kun je aanvinken van welke extra opties je gebruik wilt maken. Kies bijvoorbeeld voor een model met een navigatiesysteem, een model met een stuur aan de linkerzijde en/of een model dat is uitgerust met kinderzitjes. Op de overzichtpagina kun je ook de modellen met automatische schakeling gemakkelijk uit het aanbod filteren. Annulering is in de meeste gevallen gratis en de verzekering zit bij de weergegeven prijs inbegrepen.

Autorijden in Singapore

Als je na aankomst van je vlucht naar Singapore de weg op gaat, zijn er enkele belangrijke verkeersregels die afwijken van de Nederlandse regels om mee rekening te houden. Het meest belangrijke verschil is, dat in Singapore aan de linkerzijde van de weg wordt gereden. Bestuurders van rechts hebben voorrang. Verder mag een enkele doorgetrokken streep wel worden overschreden, een dubbele doorgetrokken streep niet. Er zijn nog verschillende andere afwijkende regels. Bestudeer deze grondig voordat je je in het verkeer van de stad begeeft.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Singapore

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Singapore?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Singapore.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Singapore?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Singapore .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Singapore?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Singapore?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.