Topsteden in Afrika en de Indische Oceaan

Vind een hotel in Afrika en de Indische Oceaan

Bij Afrika denk je al snel aan de veelzijdige landschappen, van enorme woestijnen tot junglegebieden, en de bijzondere diersoorten die op dit continent leven. Deze omschrijving past goed bij een deel van het continent en toch heeft dit werelddeel veel meer te bieden. Een vakantie in Afrika aan de Indische Oceaan is een avontuur dat je leidt naar jungles, regenwouden en diepblauwe wateren.

Boek een van onze supervoordelige hoteldeals voor deze bestemming zodat je geld overhoudt om te besteden aan souvenirs. En als je tijdens je vakantie echt geld wilt besparen, kun je bij het kopen van je souvenirs proberen af te dingen. Hoe vaker je het oefent, hoe beter het afdingen je zal afgaan.

Kaapstad is ook een bestemming in Afrika waarvoor je tegen gereduceerde tarieven hotelkamers kunt boeken. Deze stad ligt in de buurt van een luchthaven en snelwegen, zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen als je bezienswaardigheden wilt gaan bezichtigen. Ga voor je verblijf op zoek naar een ruime en comfortabele kamer zodat je je tijdens je vakantie helemaal thuis voelt. De prijzen van de hotelkamers zijn er heel schappelijk en soms zit het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen.

Het Shaba National Reserve in Kenia is een geweldige plek om de Afrikaanse avonturier in je naar boven te laten komen. Boek een geweldige Afrikaanse safari door het schitterende landschap van dit reservaat en ga op zoek naar wilde olifanten, giraffes of impala's. Een onvergetelijke safari boek je tegelijkertijd met je accommodatie.

Tanzania en Madagaskar zijn twee fantastische bestemmingen met directe toegang tot de Indische Oceaan. Madagaskar is een afgelegen eiland voor de oostkust van Afrika en is een bestemming waar veel voordelige hoteldeals voor beschikbaar zijn. Het eiland wordt volledig door de Indische Oceaan omgeven en biedt geweldige uitzichten. Deze bestemming staat garant voor een relaxte vakantie. Reserveer je hotel en kijk gelijk naar de mogelijkheden voor het boeken van snorkel- en duiktochten.

Het basisvoedsel bestaat in Afrika uit bakbananen, groene bananen, bataat en cassave. Deze producten worden lokaal geteeld en zijn een essentiële voedingsbron voor de inwoners van deze regio. Er worden in Afrika ook steeds meer levensmiddelen geïmporteerd. Je kunt dus zelf kiezen wat voor maaltijden je tijdens je vakantie in Afrika wilt eten, maar de typische Afrikaanse gerechten geven een authentieke draai aan je vakantie.

false