Goedkope vluchten naar Florence

Populairste steden om te bezoeken in Florence

Voordeligste vluchten naar Florence

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 36 voor enkele vluchten en € 20 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Ryanair
Vueling Airlines
Transavia
Ryanair
Ryanair
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Vueling Airlines
Transavia
Brussels Airlines
Vueling Airlines
Alitalia
Transavia
Brussels Airlines
Iberia
Brussels Airlines
British Airways
Lufthansa
Lufthansa

Vliegen naar Florence

Expedia biedt betaalbare vluchten naar Florence die aan de wensen van elke reiziger voldoen. Als je op zoek bent naar betaalbare vliegtickets naar je favoriete vakantiebestemming, dan ben je bij Expedia.nl dus aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een breed assortiment aan vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl helpt je met je zoektocht naar de voordeligste tickets naar Florence. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Florence bij Expedia.nl.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Florence annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk dat reizigers zich melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantenserviceportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Florence.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Florence te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Florence, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Florence!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Florence tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Florence bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Florence, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest voordat je een aankoop doet.