Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Het romantische Toscane is een paradijs voor cultuurliefhebbers en fijnproevers. In oude, charmante steden als Siena en Lucca kun je schitterende gebouwen zien en Florence is met al zijn musea een culturele grootheid die je een keer gezien moet hebben. Huur via Expedia een auto om dwars door het groene landschap en de wijngaarden van stad naar stad te rijden.

Een auto huren in Toscane

De luchthaven Pisa Galileo Galilei is het grootste vliegveld van Toscane en een goede plek om je huurauto op te halen, maar je kunt zelf allerlei andere locaties invullen. Wil je een auto ophalen in Lucca en terugbrengen in Livorno? Bij veel verhuurders is dat geen probleem. Welke locaties je ook kiest, zodra je de huurperiode hebt ingevuld, zie je een overzicht van alle beschikbare auto's. Dit overzicht kun je op verscheidene manieren filteren om de auto te vinden die het beste past bij je zakenreis of vakantie. Om chic voor de dag te komen voor een afspraak met een belangrijke klant, filter je bijvoorbeeld op premium modellen, terwijl je voor een trip met je partner meer dan genoeg hebt aan een compact model. Het aanbod kun je nader verfijnen door een specifieke verhuurder te selecteren. Bij sommige verhuurders staat een beoordeling vermeld die je kan helpen bij het maken van je keuze. Expedia's selectie omvat zowel grote autoverhuurbedrijven als kleinere Italiaanse ondernemingen. Tot slot kun je nog enkele specificaties aangeven, zoals een handgeschakelde versnellingsbak. We raden aan om bijtijds te reserveren, want vanwege de grote vraag kan het aanbod drastisch afnemen naarmate je reisdatums dichterbij komen. Je bent immers niet de enige die doorheeft dat je met een auto optimaal kunt genieten van je reis door Toscane!

Rijden en parkeren in Toscane

Toscane heeft een oppervlakte van 22.990 km2, dus er valt genoeg te ontdekken. Met je huurauto gaat dat extra snel. De wegen verkeren doorgaans in goede staat. Veel Toscaanse steden hebben echter een autovrij stadscentrum, een zogenaamde ZTL-zone, waar je een fikse bekeuring kunt oplopen als je niet oplet. Als je hotel zich in zo'n zone bevindt, dien je bij het inchecken te melden dat je met de auto bent gekomen, zodat de receptie je kenteken kan doorgeven aan de politie, waarna je de zone zonder boete in en uit mag rijden.