Topsteden in Vietnam

Vind een hotel in Vietnam

Vietnam in Zuidoost-Azië is een prachtige bestemming waar je kunt genieten van levendige steden, mooie kusten en een indrukwekkende natuur. Bekijk de Basiliek van Notre-Dame in Ho Chi Minhstad, bezoek de Cam Pho-tempel in Hoi An of relax met een drankje op het strand van het tropische eiland Phu Quoc.

Kies een hotel dat je past in Vietnam

In Vietnam is er een uitgebreid aanbod aan leuke betaalbare hotels. Als je meer luxe zoekt heeft het land eveneens veel te bieden. De meeste hotels vind je in de interessante steden en op de mooie eilanden.

Om een geschikt hotel te vinden kun je een bestemming kiezen en vervolgens de filters toepassen om het perfecte hotel te selecteren.

Hotels in Ho Chi Minhstad hebben meestal twee of drie sterren en zijn veelal hotels voor shoppers en historische hotels. Ook hotels in Hanoi zijn vaak twee- of driesterrenhotels en dikwijls uitermate geschikt voor shoppers en een romantische overnachting.

Als je hebt gekozen welke plek je gaat bezoeken is het mogelijk om door middel van de verschillende filters het aanbod toe te spitsen op jouw voorkeuren. Zo kun je selecteren op het aantal sterren of op de wijk waarin het hotel zich moet bevinden.

Wat is er te doen in Vietnam?

Vietnam heeft een tropisch klimaat. Het is er meestal 30 tot 35°C, alleen in het noorden is het ’s winters koeler, namelijk zo’n 20 tot 25°C. Het land kenmerkt zich door een divers landschap met kust, bergen en rivieren.

Je kunt in Vietnam op strandvakantie, stedentrip of op ontdekkingstocht langs culturele hoogtepunten, zoals de oude stad van Hanoi en het keizerlijk paleis in Hué. In de stad Hoi An vind je de beste restaurants en leukste winkels, terwijl je Halong Bay en Sapa niet mag missen.

Naast de interessante cultuur en het heerlijke klimaat kun je ook fantastisch eten in Vietnam. De noedelsoep Pho en loempia’s zijn aanraders. Verder helpt de vriendelijke bevolking je graag met het boeken van excursies.

false