Huur een auto in Zwitserland

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Zwitserland

De Zwitserse Alpen zijn een onvergetelijke bestemming voor een wandel- of wintersportvakantie, bij het Meer van Genève maak je schitterende foto's en in Bern kun je oude stadsdelen uit de middeleeuwen bewonderen. Er is, kortom, meer dan genoeg te doen in Zwitserland. Regel bij Expedia een huurauto om overal naartoe te kunnen rijden.

Een auto huren in Zwitserland

Wat je bestemming in Zwitserland ook is, op onze site kun je eenvoudig de locatie selecteren waar je je auto ophaalt en terugbrengt. Huur bijvoorbeeld een auto bij de luchthaven van Zürich of ga voor een huurauto in Basel, een interessante stad waar je onder meer een fantastisch kunstmuseum kunt bezichtigen. Zodra je de locatie en huurdatums hebt ingevuld, wordt een overzicht weergegeven van de auto's die je kunt reserveren. Dit overzicht kun je verfijnen aan de hand van filters. Autotype is een handig filter, omdat je daarmee kunt selecteren wat voor soort auto je zoekt. Kies bijvoorbeeld een mini als wendbaarheid en de algehele kosten belangrijk zijn of juist een luxury wagen als je het er even helemaal van wilt nemen. Reis je met een groep, dan kun je zelfs modellen voor zeven of acht personen reserveren. Bij elke auto staat vermeld voor hoeveel personen deze geschikt is. Verder kun je bepaalde specificaties aangeven. Zo is het handig om te kiezen voor een automaat of juist een handgeschakeld model, net wat je voorkeur heeft. Ook kun je selecteren bij welke aanbieder je een auto wilt huren. Onze selectie omvat voornamelijk internationaal gerenommeerde verhuurbedrijven. Kies daarvan bijvoorbeeld degene met de beste beoordeling. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je voor je zakentrip of vakantie in Zwitserland gemakkelijk de meest geschikte auto vindt.

Rijden in Zwitserland

De Zwitserse wegen bieden schitterende uitzichten en zijn doorgaans in goede staat. Houd je altijd aan de maximumsnelheid, want de controles en straffen kunnen streng zijn. Zoek thuis vast de Zwitserse verkeersregels op. Kom je bijvoorbeeld onverhoopt in een file, dan moet de middendoorgang vrij worden gelaten voor ambulances en politie. Ben je van plan naast een auto ook fietsen te huren? Houd er dan rekening mee dat fietsen maar 20 cm mogen uitsteken. Kies in dat geval dus niet een te klein model auto. Zolang je veilig rijdt, waan je je in een autoreclame wanneer de Zwitserse bergen en dalen aan je voorbij trekken.