Goedkope vluchten naar Puerto Vallarta

Voordeligste vluchten naar Puerto Vallarta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 1.957 voor enkele vluchten en € 54 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Volaris
Aeromexico
Aeromexico
Viva Aerobus
Aeromexico
Viva Aerobus
Aeromar Airlines
Delta
British Airways
Delta

Puerto Vallarta is een toeristische trekpleister aan de westkust van Mexico. Je kunt hier genieten van schitterende stranden aan het azuurblauwe water van Bahía de Banderas. Zonnebaden en genieten zijn de kerningrediënten van een vakantie in Puerto Vallarta. Ook snorkelen en andere wateractiviteiten zijn zeer populair op deze bestemming. Verder kun je heerlijk flaneren over de gezellige en uitgestrekte Malecón-boulevard. Je treft hier allerlei leuke horecagelegenheden en straatartiesten die het publiek weten te vermaken. Als je even genoeg hebt van het water, is er vertier te vinden op het Plaza de Armas. Niet ver van dit plein staat de fraaie Parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe; een schitterende, uit bakstenen opgetrokken kerk, die het stadsaanzicht van Puerto Vallarta domineert.

Vliegen naar Puerto Vallarta

Aeropuerto Internacional Licenciado Gustavo Díaz Ordaz (PVR) ligt op ongeveer 8 kilometer van de stad Puerto Vallarta, Jalisco. Er gaan geen rechtstreekse lijnen vanuit Nederland naar deze bestemming. Voor de goedkoopste tickets met de meest gunstige vluchtduur zul je 1 tot 2 keer moeten overstappen. Mexico-Stad is een gebruikelijk overstapplaats. In gunstige gevallen blijft de vluchttijd onder de 20 uur. Een directe vlucht naar Mexico-Stad duurt ongeveer 11,5 uur. Het is echter in veel gevallen voordeliger om ook met een tussenstop richt Mexico-Stad te vliegen. Vanaf de Mexicaanse hoofdstad is het nog 1,5 uur vliegen naar Puerto Vallarta. Er zijn ook andere overstappunten mogelijk, afhankelijk van je reisperiode.

Voorzieningen op de luchthaven van Puerto Vallarta

De internationale luchthaven van Puerto Vallarta is vrij compact. De meeste standaardvoorzieningen zijn echter allemaal aanwezig. In Terminal 1 is een handjevol winkels en eetgelegenheden te vinden. Naast bars en koffiezaken, zijn er een aantal gelegenheden waar je een snelle snack kunt kopen of een volledige maaltijd. Het winkelaanbod biedt de mogelijkheid om nog wat souvenirs en andere handige artikelen te kopen alvorens je vertrekt. Er zijn ook een aantal duty-freeshops aanwezig. Wifi kan een kwartier lang gratis worden gebruikt. Verder zijn verspreid over de luchthaven geldautomaten en geldwisselkantoren te vinden. Om de wachttijd te veraangenamen kunnen economyclassreizigers tegen betaling gebruikmaken van de lounges. Toegangspassen voor de lounge dienen minstens een dag van tevoren te worden gereserveerd. Tot slot zijn er verschillende hotels op zeer korte afstand van de luchthaven van Puerto Vallarta te boeken.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Puerto Vallarta

Om verder te reizen vanaf de luchthaven naar je bestemming kun je gemakkelijk een taxi nemen. Taxi's rijden 24 uur per dag en de ritprijs wordt bij een balie op de luchthaven betaald. Daarnaast zijn er ook verschillende autoverhuurbedrijven op het vliegveld te vinden. Reserveer van tevoren je huurauto voor Puerto Vallarta via Expedia om zeker te zijn dat je een geschikte auto kunt gebruiken. Tot slot stopt er ook een bus bij de luchthaven. Als je weinig bagage bij je hebt, is de bus een voordelige manier om in het centrum te geraken.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Puerto Vallarta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 1.957 voor enkele vluchten en € 54 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Delta
Lufthansa