Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Natural History Museum

Benieuwd naar de wonderen van onze natuurlijke wereld? Bezoek dan gratis dit fascinerende museum! Kom meer te weten over de dinosauriërs, dieren uit de diepte, onze aardkern en nog veel meer.

Bekijk de skeletten van dinosauriërs, eeuwenoude monsters van dieren en aanschouw een gesimuleerde aardbeving in het Natural History Museum van Londen. In dit mooie, Victoriaanse terracotta gebouw bevindt zich een grote collectie van voorwerpen en interactieve tentoonstellingen over de biologie en geologie van onze aarde.

Het museum bestaat uit verschillende gekleurde zones, elk in het teken van een ander aspect van het leven op Aarde. Een van de populairste onderdelen is de Blauwe zone, met zijn collectie dinosauriërbotten. Bestudeer hier bijvoorbeeld de eerste fossiel van een Tyrannosaurus rex ooit gevonden en de schedel van een Triceratops. Ga daarnaast zeker langs de enorme animatronic van een T. rex en kijk hoe het reageert op menselijke 'prooi'. Andere hoogtepunten van deze zone zijn skeletten en fossielen van uitgestorven dieren, waaronder de sabeltandkat.

De Rode zone gaat over de natuurkrachten die onze planeet hebben gevormd. Kijk naar de filmpjes, speel interactieve spellen en bezoek de aardbevingssimulator. Ook zijn er gipsafgietsels te zien van slachtoffers van de verwoestende Vesuvius-vulkaanuitbarsting bij Pompeï.

De Groene zone heeft een levende mierenkolonie en levensgroot model van een termietenheuvel. Ook is hier een mineralenverzameling te bewonderen. Bekijk bijvoorbeeld de ijzeren meteoriet van maar liefst 635 kilo die in Argentinië ter aarde viel. Neem ook zeker een kijkje bij de Auroracollectie, een tentoonstelling van bijna 300 natuurlijk gekleurde diamanten.

Bezoek het Darwincentrum in de Oranje zone. Je kunt er onder andere ruim 28 miljoen insectenmonsters en een reuzeninktvis van 8,6 meter hoog bewonderen. Ook kun je hier achter glazen ramen zien hoe de wetenschappers van het museum aan het werk zijn. In het eivormige Cocoon-gebouw kun je veel eeuwenoude biologische monsters bekijken, waaronder enkele die met Charles Darwin mee terug kwamen op de HMS Beagle.

Je kunt het Natural History Museum van Londen gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Er gaan meerdere buslijnen naartoe en het ligt op een maar minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation, South Kensington. Parkeren op straat is zeer beperkt en duur. Het museum is behalve op kerstavond en eerste kerstdag dagelijks geopend en entree is gratis.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Natural History Museum

Alle 11.825 accommodaties in de buurt van Natural History Museum bekijken
Park International Hotel € 106
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, Londen, Engeland
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Science Museum. Ook Imperial College London en Kensington Palace liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Earl's Court is het 11 minuten lopen.

  The Rembrandt € 195
  The Rembrandt

  The Rembrandt

  11 Thurloe Place, Kensington, Londen, Engeland
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit gezinsvriendelijke hotel in Londen ligt in een winkelbuurt, binnen 5 minuten lopen van Victoria and Albert Museum (V&A) en Natural History Museum. Ook Hyde Park en Kensington Gardens liggen binnen 15 minuten lopen. South Kensington Underground Station ligt op 6 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 11 minuten lopen.

   Millennium Gloucester Hotel London Kensington € 142
   Millennium Gloucester Hotel London Kensington

   Millennium Gloucester Hotel London Kensington

   4-18 Harrington Gardens, Londen, Engeland
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Kensington Gardens. Ook Kensington High Street en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 8 minuten lopen.

    Holiday Inn London-Kensington Forum € 91
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, Londen, Engeland
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Kensington High Street en Victoria and Albert Museum (V&A). Ook Kensington Gardens en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 10 minuten lopen.

     The Ampersand Hotel € 233
     The Ampersand Hotel

     The Ampersand Hotel

     10 Harrington Road, Londen, Engeland
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Hyde Park en Royal Albert Hall. Ook Harrods en Chelsea and Westminster Hospital liggen binnen 2 km afstand. South Kensington Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 7 minuten lopen.

      Eden Plaza Kensington Hotel € 84
      Eden Plaza Kensington Hotel

      Eden Plaza Kensington Hotel

      68-69 Queens Gate, South Kensington, Londen, Engeland
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Kensington, binnen 10 minuten lopen van Natural History Museum en Imperial College London. Ook Hyde Park en Harrods liggen binnen 15 minuten lopen. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 6 minuten lopen.

       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel € 160
       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

       68-86 Cromwell Road, Londen, Engeland
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Kensington, binnen 10 minuten lopen Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Science Museum. Ook Imperial College London en Royal Albert Hall liggen binnen 15 minuten lopen. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 8 minuten lopen.

        Garden View Hotel € 67
        Garden View Hotel

        Garden View Hotel

        29-31 Nevern Square, Londen, Engeland
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Kensington, binnen 3 km afstand van Natural History Museum, Kensington Palace en Victoria and Albert Museum (V&A). Ook Science Museum en Hyde Park liggen binnen 3 km afstand. Station Earl's Court ligt op maar 3 minuten lopen en naar West Brompton Underground Station is het 7 minuten lopen.