Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Natural History Museum

Benieuwd naar de wonderen van onze natuurlijke wereld? Bezoek dan gratis dit fascinerende museum! Kom meer te weten over de dinosauriërs, dieren uit de diepte, onze aardkern en nog veel meer.

Bekijk de skeletten van dinosauriërs, eeuwenoude monsters van dieren en aanschouw een gesimuleerde aardbeving in het Natural History Museum van Londen. In dit mooie, Victoriaanse terracotta gebouw bevindt zich een grote collectie van voorwerpen en interactieve tentoonstellingen over de biologie en geologie van onze aarde.

Het museum bestaat uit verschillende gekleurde zones, elk in het teken van een ander aspect van het leven op Aarde. Een van de populairste onderdelen is de Blauwe zone, met zijn collectie dinosauriërbotten. Bestudeer hier bijvoorbeeld de eerste fossiel van een Tyrannosaurus rex ooit gevonden en de schedel van een Triceratops. Ga daarnaast zeker langs de enorme animatronic van een T. rex en kijk hoe het reageert op menselijke 'prooi'. Andere hoogtepunten van deze zone zijn skeletten en fossielen van uitgestorven dieren, waaronder de sabeltandkat.

De Rode zone gaat over de natuurkrachten die onze planeet hebben gevormd. Kijk naar de filmpjes, speel interactieve spellen en bezoek de aardbevingssimulator. Ook zijn er gipsafgietsels te zien van slachtoffers van de verwoestende Vesuvius-vulkaanuitbarsting bij Pompeï.

De Groene zone heeft een levende mierenkolonie en levensgroot model van een termietenheuvel. Ook is hier een mineralenverzameling te bewonderen. Bekijk bijvoorbeeld de ijzeren meteoriet van maar liefst 635 kilo die in Argentinië ter aarde viel. Neem ook zeker een kijkje bij de Auroracollectie, een tentoonstelling van bijna 300 natuurlijk gekleurde diamanten.

Bezoek het Darwincentrum in de Oranje zone. Je kunt er onder andere ruim 28 miljoen insectenmonsters en een reuzeninktvis van 8,6 meter hoog bewonderen. Ook kun je hier achter glazen ramen zien hoe de wetenschappers van het museum aan het werk zijn. In het eivormige Cocoon-gebouw kun je veel eeuwenoude biologische monsters bekijken, waaronder enkele die met Charles Darwin mee terug kwamen op de HMS Beagle.

Je kunt het Natural History Museum van Londen gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Er gaan meerdere buslijnen naartoe en het ligt op een maar minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation, South Kensington. Parkeren op straat is zeer beperkt en duur. Het museum is behalve op kerstavond en eerste kerstdag dagelijks geopend en entree is gratis.


Natural History Museum Reisgids


Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Natural History Museum

Beste hotelaanbiedingen in Natural History Museum

Alle 17.479 accommodaties in de buurt van Natural History Museum bekijken
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel € 48
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Londen, Engeland
   
  2.0 van 5.0 Sterren

  Dit hostel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Kensington High Street. Ook Imperial College London en Kensington Gardens liggen binnen 10 minuten lopen. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 7 minuten lopen.

  Merit Kensington Hotel € 54
  Merit Kensington Hotel

  Merit Kensington Hotel

  12 Penywern Road, Earls Court, Londen, Engeland
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Centrum van Londen, op 2 km van Stamford Bridge Stadium en op 2,2 km van Hyde Park. Ook Buckingham Palace en Piccadilly Circus liggen binnen 10 km afstand. Station Earl's Court ligt op maar 3 minuten lopen en naar West Brompton Underground Station is het 6 minuten lopen.

   The Exhibitionist Hotel € 110
   The Exhibitionist Hotel

   The Exhibitionist Hotel

   8-10 Queensberry Place, South Kensington, Londen, Engeland
     
    5.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Natural History Museum en Imperial College London. Ook Royal Albert Hall en Harrods liggen binnen 15 minuten lopen. South Kensington Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 6 minuten lopen.

    Eden Plaza Kensington Hotel € 52
    Eden Plaza Kensington Hotel

    Eden Plaza Kensington Hotel

    68-69 Queens Gate, South Kensington, Londen, Engeland
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 3 km afstand van Science Museum, Olympia Conference and Exhibition Centre en Stamford Bridge Stadium. Ook Oxford Street en Buckingham Palace liggen binnen 5 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 6 minuten lopen.

     Brit Hotels London Court € 48
     Brit Hotels London Court

     Brit Hotels London Court

     194-196 Earls Court Road, Londen, Engeland
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 3 km afstand van Kensington High Street, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Kensington Palace en Victoria and Albert Museum (V&A) liggen binnen 2 km afstand. Station Earl's Court ligt op maar 5 minuten lopen en naar West Brompton Underground Station is het 9 minuten lopen.

      The Rembrandt € 189
      The Rembrandt

      The Rembrandt

      11 Thurloe Place, Kensington, Londen, Engeland
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit wellness hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 5 minuten lopen van Victoria and Albert Museum (V&A) en Natural History Museum. Ook Imperial College London en Harrods liggen binnen 10 minuten lopen. South Kensington Underground Station ligt op 6 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 11 minuten lopen.

       Montana Hotel London € 69
       Montana Hotel London

       Montana Hotel London

       67/69 Gloucester Road, Kensington, Londen, Engeland
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Natural History Museum en Victoria and Albert Museum (V&A). Ook Kensington Gardens en Kensington High Street liggen binnen 15 minuten lopen. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 10 minuten lopen.

        UK Onboarding Test Prop 07
        UK Onboarding Test Prop 07

        UK Onboarding Test Prop 07

        Cromwell Rd, London, England
          
         0.0 van 5.0 Sterren