Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Natural History Museum

Benieuwd naar de wonderen van onze natuurlijke wereld? Bezoek dan gratis dit fascinerende museum! Kom meer te weten over de dinosauriërs, dieren uit de diepte, onze aardkern en nog veel meer.

Bekijk de skeletten van dinosauriërs, eeuwenoude monsters van dieren en aanschouw een gesimuleerde aardbeving in het Natural History Museum van Londen. In dit mooie, Victoriaanse terracotta gebouw bevindt zich een grote collectie van voorwerpen en interactieve tentoonstellingen over de biologie en geologie van onze aarde.

Het museum bestaat uit verschillende gekleurde zones, elk in het teken van een ander aspect van het leven op Aarde. Een van de populairste onderdelen is de Blauwe zone, met zijn collectie dinosauriërbotten. Bestudeer hier bijvoorbeeld de eerste fossiel van een Tyrannosaurus rex ooit gevonden en de schedel van een Triceratops. Ga daarnaast zeker langs de enorme animatronic van een T. rex en kijk hoe het reageert op menselijke 'prooi'. Andere hoogtepunten van deze zone zijn skeletten en fossielen van uitgestorven dieren, waaronder de sabeltandkat.

De Rode zone gaat over de natuurkrachten die onze planeet hebben gevormd. Kijk naar de filmpjes, speel interactieve spellen en bezoek de aardbevingssimulator. Ook zijn er gipsafgietsels te zien van slachtoffers van de verwoestende Vesuvius-vulkaanuitbarsting bij Pompeï.

De Groene zone heeft een levende mierenkolonie en levensgroot model van een termietenheuvel. Ook is hier een mineralenverzameling te bewonderen. Bekijk bijvoorbeeld de ijzeren meteoriet van maar liefst 635 kilo die in Argentinië ter aarde viel. Neem ook zeker een kijkje bij de Auroracollectie, een tentoonstelling van bijna 300 natuurlijk gekleurde diamanten.

Bezoek het Darwincentrum in de Oranje zone. Je kunt er onder andere ruim 28 miljoen insectenmonsters en een reuzeninktvis van 8,6 meter hoog bewonderen. Ook kun je hier achter glazen ramen zien hoe de wetenschappers van het museum aan het werk zijn. In het eivormige Cocoon-gebouw kun je veel eeuwenoude biologische monsters bekijken, waaronder enkele die met Charles Darwin mee terug kwamen op de HMS Beagle.

Je kunt het Natural History Museum van Londen gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Er gaan meerdere buslijnen naartoe en het ligt op een maar minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation, South Kensington. Parkeren op straat is zeer beperkt en duur. Het museum is behalve op kerstavond en eerste kerstdag dagelijks geopend en entree is gratis.


Natural History Museum Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Natural History Museum

Alle 13.218 accommodaties in de buurt van Natural History Museum bekijken
Queens Park Hotel € 66
Queens Park Hotel

Queens Park Hotel

48 Queensborough Terrace, Londen, Engeland
   
  3.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens, Hyde Park en Kensington Palace. Ook Kensington High Street en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 6 minuten lopen.

  Point A Kensington Olympia € 74
  Point A Kensington Olympia

  Point A Kensington Olympia

  42-48 West Cromwell Road, Londen, Engeland
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Kensington, binnen 3 km afstand van Kensington High Street, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Kensington Palace en Victoria and Albert Museum (V&A) liggen binnen 2 km afstand. Station Earl's Court ligt op 8 minuten lopen en naar West Kensington Underground Station is het 9 minuten lopen.

   The Rembrandt € 198
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, Kensington, Londen, Engeland
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 5 minuten lopen van Victoria and Albert Museum (V&A) en Natural History Museum. Ook Hyde Park en Kensington Gardens liggen binnen 15 minuten lopen. South Kensington Underground Station ligt op 6 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 11 minuten lopen.

    Holiday Inn London-Kensington Forum € 104
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, Londen, Engeland
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Kensington High Street en Victoria and Albert Museum (V&A). Ook Kensington Gardens en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 10 minuten lopen.

     Thistle Kensington Gardens € 112
     Thistle Kensington Gardens

     Thistle Kensington Gardens

     104 Bayswater Road, Londen, Engeland
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Kensington Gardens, Hyde Park en Kensington Palace. Ook Royal Albert Hall en Imperial College London liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 5 minuten lopen.

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington € 130
      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      4-18 Harrington Gardens, Londen, Engeland
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Kensington Gardens. Ook Kensington High Street en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar South Kensington Underground Station is het 8 minuten lopen.

       Park International Hotel € 111
       Park International Hotel

       Park International Hotel

       117 - 129 Cromwell Road, Londen, Engeland
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Kensington, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Victoria and Albert Museum (V&A) en Science Museum. Ook Imperial College London en Kensington Palace liggen binnen 2 km afstand. Gloucester Road Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Earl's Court is het 11 minuten lopen.

        The Ampersand Hotel € 220
        The Ampersand Hotel

        The Ampersand Hotel

        10 Harrington Road, Londen, Engeland
          
         5.0 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Natural History Museum, Hyde Park en Royal Albert Hall. Ook Harrods en Chelsea and Westminster Hospital liggen binnen 2 km afstand. South Kensington Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Gloucester Road Underground Station is het 7 minuten lopen.