Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Wall Street - Financial District

Het Amerikaanse thuis van de globale financiële wereld garandeert een fascinerende excursie door de geschiedenis. In de buurt kun je de site bezoeken waar hulde gebracht wordt aan de slachtoffers van 11 september 2001. 

In het zuiden van Manhattan ligt New Yorks Wall Street, één van 's werelds meest actieve en invloedrijke financiële districten. Loop langs de door wolkenkrabbers geflankeerde straten, waar enkele van de belangrijkste financiële beslissingen ter wereld worden genomen. In de buurt bevinden zich ook grote overheidsinstellingen en een bekend nationaal monument.

Verschillende invloedrijke globale organisaties hebben een kantoor in de buurt ten zuiden van Chambers Street, waaronder de New York Stock Exchange op Wall Street, waar tijdens kantooruren doldriftige activiteiten plaatsvinden achter de gesloten deuren. Tegenwoordig worden er geen bezoeken meer aangeboden. In plaats daarvan kun je aan de gezichten van vertrekkende traders aflezen of het een goede of slechte dag is geweest.

Ga in de buurt op zoek naar een aantal belangrijke culturele bezienswaardigheden. Lower Manhattan is een populaire bestemming voor bezoekers die meer over de geschiedenis van de buurt willen weten, de indrukwekkende gebouwen willen bekijken of hulde willen brengen aan de slechtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

Sluit je aan bij een wandeltocht om het meeste uit je bezoek aan Lower Manhattan te halen. Zie het oude douanekantoor van de Verenigde Staten, de site van George Washingtons inauguratie, terwijl je meer leert over de politieke geschiedenis van de Verenigde Staten. Loop door Wall Street en stop even bij Trinity Church en een kluis van de Federal Reserve met miljarden dollars aan goud dat onder de grond opgeslagen ligt. Boek jezelf online een gratis rondleiding.

Breng bij het National 9/11 Memorial & Museum, gevestigd op de locatie van het voormalige World Trade Center, hulde aan de slachtoffers van 9/11. Beleef opnieuw het verhaal van voor, tijdens en na de tragische aanslagen. Ervaar de gevoelens van hoop en vernieuwing, gesymboliseerd door de kunstmatige watervallen en de spiegelvijvers op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. 

Wall Street en Lower Manhattan liggen net ten zuiden van Chambers Street in Manhattan. De buurt is met de auto bereikbaar, maar parkeerplaatsen zijn moeilijk te vinden en de wegen zijn vaak erg druk. Neem een taxi of het openbaar vervoer, met een aantal metrostations en bushaltes in de buurt. Loop wanneer je wilt door Wall Street en Lower Manhattan, waar de meeste activiteit plaatsvindt tijdens de kantooruren van maandag t/m vrijdag.


Gids voor Wall Street


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 2.124 accommodaties in de buurt van Wall Street bekijken
Club Quarters Hotel, Wall Street € 90
Club Quarters Hotel, Wall Street

Club Quarters Hotel, Wall Street

52 William St, New York
   
  4,2
  / 5, op basis van 4.281 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 10 minuten lopen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Broad St. Station is het 3 minuten lopen.

  World Center Hotel € 102
  World Center Hotel

  World Center Hotel

  144 Washington St, New York
    
   4,3
   / 5, op basis van 2.163 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van National September 11 Memorial, One World Trade Center en Beurs van New York. Ook Federale, centrale bank van New York en Battery Park liggen binnen 15 minuten lopen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten lopen.

   Holiday Inn Manhattan-Financial District € 69
   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   99 Washington St, New York
     
    4,1
    / 5, op basis van 2.749 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Trinity Church, Beurs van New York en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 10 minuten lopen. Rector St. Station (Greenwich St.) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Rector St. Station is het 2 minuten lopen.

    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District € 86
    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

    8 Stone St, New York
      
     4,0
     / 5, op basis van 3.266 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Stone Street Historic District, binnen 5 minuten lopen van Battery Park en Beurs van New York. Ook Federale, centrale bank van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 15 minuten lopen. Whitehall St. Station en Bowling Green Station liggen op 2 minuten lopen.

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center € 87
     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     133 Greenwich Street, New York
       
      4,4
      / 5, op basis van 936 beoordelingen
      3.5 van 5.0

      Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij Trinity Church en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 10 minuten lopen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten lopen.

      The Wagner Hotel € 143
      The Wagner Hotel

      The Wagner Hotel

      2 West Street, New York
        
       4,5
       / 5, op basis van 125 beoordelingen
       5.0 van 5.0

       Dit gezinsvriendelijke hotel in New York ligt in het zakendistrict, binnen 10 minuten lopen van Battery Park en Beurs van New York. Ook One World Trade Center en National September 11 Memorial liggen binnen 15 minuten lopen. Bowling Green Station ligt op 5 minuten lopen en naar Whitehall St. Station is het 6 minuten lopen.

       Four Points By Sheraton New York Downtown € 96
       Four Points By Sheraton New York Downtown

       Four Points By Sheraton New York Downtown

       6 Platt St, New York
         
        4,1
        / 5, op basis van 588 beoordelingen
        3.5 van 5.0

        Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 5 minuten lopen van Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 15 minuten lopen. Fulton St. Station (William St.) ligt op maar 4 minuten lopen en naar Wall St. Station is het 6 minuten lopen.

        Gild Hall, A Thompson Hotel € 119
        Gild Hall, A Thompson Hotel

        Gild Hall, A Thompson Hotel

        15 Gold Street, New York
          
         4,5
         / 5, op basis van 1.639 beoordelingen
         4.5 van 5.0

         Dit hotel bevindt zich in Gold Street, in het centrum van het financieel district. Lokale bezienswaardigheden zijn het 9/11 Memorial, de Freedom Tower, de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld.