Begin van hoofdinhoud
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Wall Street - Financial District

Het Amerikaanse thuis van de globale financiële wereld garandeert een fascinerende excursie door de geschiedenis. In de buurt kun je de site bezoeken waar hulde gebracht wordt aan de slachtoffers van 11 september 2001. 

In het zuiden van Manhattan ligt New Yorks Wall Street, één van 's werelds meest actieve en invloedrijke financiële districten. Loop langs de door wolkenkrabbers geflankeerde straten, waar enkele van de belangrijkste financiële beslissingen ter wereld worden genomen. In de buurt bevinden zich ook grote overheidsinstellingen en een bekend nationaal monument.

Verschillende invloedrijke globale organisaties hebben een kantoor in de buurt ten zuiden van Chambers Street, waaronder de New York Stock Exchange op Wall Street, waar tijdens kantooruren doldriftige activiteiten plaatsvinden achter de gesloten deuren. Tegenwoordig worden er geen bezoeken meer aangeboden. In plaats daarvan kun je aan de gezichten van vertrekkende traders aflezen of het een goede of slechte dag is geweest.

Ga in de buurt op zoek naar een aantal belangrijke culturele bezienswaardigheden. Lower Manhattan is een populaire bestemming voor bezoekers die meer over de geschiedenis van de buurt willen weten, de indrukwekkende gebouwen willen bekijken of hulde willen brengen aan de slechtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

Sluit je aan bij een wandeltocht om het meeste uit je bezoek aan Lower Manhattan te halen. Zie het oude douanekantoor van de Verenigde Staten, de site van George Washingtons inauguratie, terwijl je meer leert over de politieke geschiedenis van de Verenigde Staten. Loop door Wall Street en stop even bij Trinity Church en een kluis van de Federal Reserve met miljarden dollars aan goud dat onder de grond opgeslagen ligt. Boek jezelf online een gratis rondleiding.

Breng bij het National 9/11 Memorial & Museum, gevestigd op de locatie van het voormalige World Trade Center, hulde aan de slachtoffers van 9/11. Beleef opnieuw het verhaal van voor, tijdens en na de tragische aanslagen. Ervaar de gevoelens van hoop en vernieuwing, gesymboliseerd door de kunstmatige watervallen en de spiegelvijvers op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. 

Wall Street en Lower Manhattan liggen net ten zuiden van Chambers Street in Manhattan. De buurt is met de auto bereikbaar, maar parkeerplaatsen zijn moeilijk te vinden en de wegen zijn vaak erg druk. Neem een taxi of het openbaar vervoer, met een aantal metrostations en bushaltes in de buurt. Loop wanneer je wilt door Wall Street en Lower Manhattan, waar de meeste activiteit plaatsvindt tijdens de kantooruren van maandag t/m vrijdag.


Wall Street Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Wall Street

Alle 5.199 accommodaties in de buurt van Wall Street bekijken
Arlo SoHo € 84
Arlo SoHo

Arlo SoHo

231 Hudson Street, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Manhattan, binnen 2 km afstand van Universiteit van New York, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Federale, centrale bank van New York ligt op 2,2 km. Canal St. Station (Varick St.) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Canal St. Station (W. Broadway) is het 6 minuten lopen.

  Millennium Hilton New York Downtown € 135
  Millennium Hilton New York Downtown

  Millennium Hilton New York Downtown

  55 Church Street, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij The Oculus en National September 11 Memorial. Ook Wall Street en One World Trade Center liggen binnen 10 minuten lopen. Cortlandt St. Station en Fulton St. Station (Broadway) liggen op 2 minuten lopen.

   AC Hotel by Marriott New York Downtown € 100
   AC Hotel by Marriott New York Downtown

   AC Hotel by Marriott New York Downtown

   151 Maiden Ln, New York, NY
     
    3.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Wall Street en Beurs van New York. Ook National September 11 Memorial en Battery Park liggen binnen 15 minuten lopen. Wall St. Station ligt op 5 minuten lopen en naar Fulton St. Station (William St.) is het 7 minuten lopen.

    LYRIC | 70 Pine NYC € 130
    LYRIC | 70 Pine NYC

    LYRIC | 70 Pine NYC

    70 Pine Street, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Manhattan, New York.

     Brooklyn Bridge (0,9 km) • Ellis Island (2,8 km) • Ellis Island Immigration Museum (2,9 km) • Vrijheidsbeeld (3,6 km) • Empire State Building (5,1 km)

     DoubleTree by Hilton New York Downtown € 125
     DoubleTree by Hilton New York Downtown

     DoubleTree by Hilton New York Downtown

     8 Stone St, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Stone Street Historic District, binnen 5 minuten lopen van Battery Park, Beurs van New York en Wall Street. Ook National September 11 Memorial en One World Trade Center liggen binnen 2 km afstand. Whitehall St. Station en Bowling Green Station liggen op 2 minuten lopen.

      Artezen Hotel € 103
      Artezen Hotel

      Artezen Hotel

      24 John Street, New York, NY
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Wall Street, National September 11 Memorial en One World Trade Center. Ook Battery Park en Beurs van New York liggen binnen 15 minuten lopen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten lopen.

       WeLive Wall Street € 125
       WeLive Wall Street

       WeLive Wall Street

       110 Wall St, New York, NY
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit aparthotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Wall Street, Battery Park en Beurs van New York. Ook National September 11 Memorial en One World Trade Center liggen binnen 2 km afstand. Wall St. Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Broad St. Station is het 6 minuten lopen.

        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt
        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt

        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt

        75 Wall St, New York, NY
          
         4.5 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Manhattan, binnen 2 km afstand van Beurs van New York en One World Trade Center. Ook Empire State Building en Broadway liggen binnen 10 km afstand. Wall St. Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Broad St. Station is het 5 minuten lopen.