Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Wenen

Zie alle 46 activiteiten in Wenen

Wat kun je allemaal doen in Wenen?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Wenen te bieden heeft! Als je van plan bent om Wenen te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Wenen reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Wenen

Wenen biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Wenen en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Wenen te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Wenen heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Wenen zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Wenen

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Wenen plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Wenen kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Wenen wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Wenen geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Wenen

Innere Stadt

Innere Stadt staat bekend om zijn fascinerende musea en prachtige kathedraal. Er valt heel wat te ontdekken. Ontdek topattracties zoals Stephansdom en Spaanse Rijschool en neem de metro bij Metrostation Stephansplatz of Metrostation Herrengasse om de stad verder te ontdekken.

MuseumsKathedraalOperagebouwen

Leopoldstadt

Maak wat tijd vrij om de keuze aan eetgelegenheden in Leopoldstadt te verkennen. Trek ook naar bezienswaardigheden, zoals Riesenrad, en neem de metro bij Metrostation Praterstern of Metrostation Vorgartenstraße om het gebied verder te verkennen.

RomantischWolkenkrabbersGezinsvriendelijk

Neubau

Neubau staat bekend om zijn keuze aan eetgelegenheden en fascinerende musea en er valt heel wat te beleven. Bezoek topbezienswaardigheden, zoals Leopoldmuseum en Museu de História Natural, en neem de metro bij Metrostation West of Metrostation Burggasse-Stadthalle om de stad verder te verkennen.

MuseumsWinkelenCultuur

Wieden

Maak wat tijd vrij om de keuze aan eetgelegenheden in Wieden te verkennen. Trek ook naar bezienswaardigheden, zoals Belvedere, en neem de metro bij Metrostation Taubstummengasse of Station Mayerhofgasse om het gebied verder te verkennen.

MuseumsWolkenkrabbersWinkelen

Landstrasse

Maak wat tijd vrij om de keuze aan eetgelegenheden in Landstrasse te verkennen. Trek ook naar bezienswaardigheden, zoals Hundertwasserhaus Wenen, en neem de metro bij Station Rennweg of Metrostation Rochusgasse om het gebied verder te verkennen.

MuseumsCafésCultuur

Favoriten

Verken Favoriten en maak wat tijd vrij tijdens je bezoek voor zijn keuze aan eetgelegenheden en plekken zoals Vienna Twin Tower. Je kunt bij Station Grillgasse of Metrostation Reumannplatz de metro nemen om de buurt verder te ontdekken.

MuseumsCafésWinkelen