Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Houston en omgeving

Alle huurauto’s in Houston en omgeving

Een auto huren in Houston en omgeving

Online huurauto’s reserveren in Houston

Houston behoort tot de grootste steden van de Verenigde Staten en is met 2 miljoen inwoners de grootste stad van Texas. De uitspraak "Houston, we've had a problem" is legendarisch en de stad is dan ook onlosmakelijk verbonden met het Space Center van de NASA. Een aantal van de belangrijkste musea van Houston bevindt zich vlak bij elkaar in het Museum District, maar verder liggen de bezienswaardigheden behoorlijk verspreid. Een auto kan daarbij uitkomst bieden, dus kijk online bij Expedia wat de mogelijkheden zijn en zorg dat je niets hoeft te missen in deze fascinerende stad.

Huurauto’s in Houston – wat en waar huren?

Als je met het vliegtuig in Houston arriveert op de George Bush Intercontinental Airport, vind je aan de zuidzijde verscheidene autoverhuurbedrijven. In Houston zelf en aan de rand van de stad is ook nog een keur aan autoverhuurbedrijven te vinden. Expedia helpt je een auto te vinden voor de beste tarieven, of je nu een budgetwagen zoekt of een milieuvriendelijke hybride. Zo kun je via het netwerk van snelwegen in Houston overal naartoe in de auto die het beste bij je wensen past.

Tips voor parkeren en verkeersregels in Houston

Wat zo prettig is aan Houston verkennen per auto, is dat er veel parkeergelegenheden zijn en dat deze doorgaans goedkoop of zelfs gratis zijn. Wel kan het druk zijn op de hoofdwegen, vooral tijdens de spits. Maak daarom om tijd te besparen indien mogelijk gebruik van de carpoolstroken (HOV lanes) als je met genoeg mensen in de auto zit. Langs de snelwegen lopen parallelwegen die 'feeders' worden genoemd en die op- en afritten naar de snelweg hebben, een systeem waar je misschien even aan moet wennen. Verdiep je vooraf in de verkeersregels die in Texas gelden, bijvoorbeeld de verplichting om te stoppen voor gestopte schoolbussen die je tegemoet rijdt of waar je achter rijdt. Voor het Space Center rijd je een stukje in zuidoostelijke richting.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Houston en omgeving

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Houston en omgeving?

In de afgelopen 7 dagen was € 49 de laagste prijs voor het huren van een auto in Houston en omgeving.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Houston en omgeving?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Houston en omgeving € 75.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Houston en omgeving?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Houston en omgeving?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Houston en omgeving

Ontdek Houston en omgeving met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.