Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Wat te doen in San Diego County

Zie alle 27 activiteiten in San Diego County

Kaart

Waar overnachten in San Diego County

Downtown San Diego

Port of San Diego en B Street Cruise Ship Terminal zijn enkele topattracties in Downtown San Diego. Neem de metro bij America Plaza Trolley Station of County Center - Little Italy Station en ontdek het fantastische uitgaansleven, de fascinerende musea en het prachtige uitzicht op het water van het gebied.

HavenDierentuinWandelen

Pacific Beach

De prachtige stranden en het fantastische uitgaansleven zijn slechts enkele hoogtepunten in Pacific Beach. Stop bij Mission Bay of Mission Beach tijdens je verkenningstocht van het gebied.

Beach ViewZeeSurfen

Gaslamp Quarter

Het fantastische uitgaansleven en de populaire winkels in Gaslamp Quarter zijn enkele populaire zaken bij reizigers. We raden je ook aan om Harlem of the West Sites of Historic Juke Joint Cafe te bezoeken. Je kunt gewoon de metro nemen bij Gaslamp Quarter Station om de stad te verkennen.

WandelenWinkelenPoolside Bars

Mission Beach

Maak tijdens je bezoek aan Mission Beach ook tijd voor bezienswaardigheden zoals Mission Beach en Belmont Park.

Ocean Beach

Ocean Beach staat bekend om zijn prachtige stranden. Maak tijdens je bezoek zeker wat tijd vrij voor Ocean Beach Pier en Ocean Beach Park.

Beach ViewZeeSurfen