Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Ontdek Perugia

Ontdek Perugia met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Een auto huren in Perugia

Voor Perugia online je auto huren

Perugia is een mooie Italiaanse stad in de regio Umbrië met een geschiedenis die teruggaat tot de Etrusken. De stad ligt langs de Tiber en is een belangrijk centrum van middeleeuwse kunst. Perugia is op een heuvel gebouwd en het mooie historisch centrum op de top biedt een prachtig uitzicht over de heuvels van Umbrië. Wandel door de middeleeuwse klinkerstraatjes, langs een Romeins aquaduct en de Etruskische muur en ga lekker zitten op de trappen van de Cattedrale di San Lorenzo. Het is een prachtige stad waar veel te genieten valt. Maar ook de omgeving is zeer de moeite waard. Huur je vooraf online via Expedia een auto, dan kun je mooie dagtochten maken naar bijvoorbeeld het Lago Trasimeno en het plaatsje Castiglione del Lago, naar Assisi en het Parco del Monte Subasio, en naar andere mooie plekken in Umbrië.

Mogelijkheden voor autoverhuur in Perugia

Wanneer je Perugia en Umbrië gaat verkennen, wil je natuurlijk een betrouwbare auto die bij je behoeften past. Huur je vooraf online via Expedia een auto, dan doe je dat bij een van de grote nationale en internationale verhuurbedrijven en kun je uit een gevarieerd aanbod kiezen. Voor de stad en de directe omgeving is een klein, zuinig autootje wellicht aan te bevelen, maar ga je ook verder en misschien zelfs de Apennijnen in, dan prefereer je wellicht een wat grotere, luxere auto. Wat je wensen ook zijn, je huurt altijd tegen voordelige prijzen en kunt je auto afhalen op de luchthaven San Egidio van Perugia of vlakbij het treinstation, aan het Piazza Vittorio Veneto of in de Via Mario Angeloni.

Wegen en parkeerplaatsen in Perugia

Perugia heeft veel nauwe klinkerstraatjes waar het lastig rijden is. Ook is het oude centrum op de heuveltop alleen met de auto toegankelijk als je een bevestigde hotelreservering hebt. Het is dan ook handiger om de auto ergens te parkeren en te voet de klim naar boven te maken. Parkeren kan op diverse plekken rond het centrum, onder meer aan de Viale Pompeo Pellini, bij het Piazza Partigiani, aan de Via Arturo Checchi en aan de Via Dei Priori.