Topsteden in China

Vind een hotel in China

China in Oost-Azië is een uitgestrekt land met talloze megasteden en een indrukwekkende natuur en cultuur. Struin over de Bund in Shanghai, verwonder je over de Verboden Stad in Beijing of wandel tussen de groene rijstterrassen in de regio Longji.

Kies een hotel dat bij je past in China

Als je een aangenaam hotel wilt vinden, is China een uitstekende keuze. Zowel voor de avontuurlijke reiziger als voor de reiziger die op zoek is naar rust is er volop keuze. De meeste hotels zijn gelegen in Shanghai en Beijing.

Bij de keuze van een hotel kun je eerst zoeken op de locatie waar je naartoe wilt en daarna kun je de verschillende filters toepassen.

Hotels in Beijing zijn in elke sterrencategorie te vinden. Het aanbod aan hotels voor shoppers en zakelijke hotels is erg groot. Hotels in Shanghai bezitten veelal één, drie of vier sterren. Er is veel keuze in spa- en luxehotels.

Als je een hotel zoekt, kun je op de gezochte bestemming diverse filters toepassen. Geef bijvoorbeeld aan hoeveel sterren het hotel moet hebben of binnen welke prijsklasse de accommodatie moet vallen. Je kunt ook je favoriete bezienswaardigheid aangeven waar je graag in de buurt wilt zitten.

Wat is er te doen in China?

China is zo groot dat er veel verschillende klimaten zijn. Je vindt in China rivieren, bergen, woestijn, rijstterrassen en hoogvlakten. Het land is uitermate geschikt voor een natuur- of cultuurreis en een stedentrip.

Hoogtepunten in China zijn de ruim 6.000 kilometer lange Chinese Muur en het Terracottaleger. Ook de Hemeltempel in Beijing en het Westelijk meer in Hangzhou zijn zeker een bezoek waard, net zoals de bergketen Gele Berg.

Naast de culturele hoogtepunten zul je genieten van het heerlijke Chinese eten, zoals geroosterd vlees en dimsum-gerechten. Wil je meer informatie over het land? Kijk dan in de online reisgids over China.

false