Goedkope vluchten naar Tulum

Voordeligste vluchten naar Tulum

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 103 voor enkele vluchten en € 255 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Aeromexico
Aeromexico
Air Europa
Air Europa
Air Europa
TAP Portugal
Air Europa
TAP Portugal
American Airlines
American Airlines

Over Tulum

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tulum? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Tulum. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Tulum bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Tulum, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Tulum op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Tulum vliegveld genoemd?
Als je per vliegtuig reist, hoef je niet lang stil te staan bij vliegveldopties; Tulum heeft maar één luchthaven, Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel Int.).
Kan ik nu naar Tulum vliegen?
Maak je vliegreis naar Tulum zo simpel mogelijk door vooraf een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om jezelf te informeren over de actuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste informatie over COVID-19.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Tulum?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Tulum vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Tulum met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Tulum, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Tulum?
Tulum wordt bediend door 49 airlines vanaf 101 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Tulum?
Tulum ontvangt de meeste vluchten van Aeromexico, Volaris en VivaAerobus. Aeromexico is de populairste vliegtuigmaatschappij op deze route. Villa Coapa is de plek van waaruit de meeste reizigers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Tulum?
Een vakantie naar Tulum plannen is niet moeilijk met keuze uit 1.817 directe vluchten per week.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Tulum?
Vliegreizen naar Tulum zijn vooral populair vanuit Zona Rosa, San Rafael en Cuauhtémoc.
Hoelang duurt de vlucht naar Tulum?
Als Zona Rosa je vertrekpunt is, ben je ongeveer 2 uur en 45 minuten aan boord van het vliegtuig voordat je in Tulum aankomt. Van terminal tot terminal vanaf San Rafael naar deze luchthaven duurt doorgaans 3 uur en 18 minuten en vanaf Cuauhtémoc is het 2 uur en 34 minuten vliegen.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Tulum?
We kennen er allemaal wel een of twee: het type reiziger dat op de een of andere manier steeds weer de goedkoopste vliegtickets vindt. Wil je weten hoe? Wacht in elk geval niet te lang met boeken. Een andere goede tip om de voordeligste tickets te vinden, is rondshoppen. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, is het slim om de prijzen van de minst drukke luchthaven te bekijken. De laatste tip: je kunt ook wat euro’s besparen door snel te boeken. Zodra je een aanbieding ziet, wacht dan geen moment! Benut je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Tulum het beste door?Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Tulum is een ontspannen activiteit als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best plezierig zijn met de juiste spullen in je handbagage. Denk in elk geval aan toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel en tandpasta, een extra paar kleren, maar natuurlijk ook een goed boek. Reserveer ook een plekje voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een degelijk reiskussen. Ook heel belangrijk om in te pakken, zijn natuurlijk je paspoort, reispapieren en je bankpas of creditcard.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Check of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) in een hoekje van je tas zit. Andere verboden items zijn (licht) ontvlambare of explosieve producten, zoals benzine en aanstekerbrandstof, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De gangpaden in een vliegtuig zijn niet geschikt voor een modeshow. Doe een comfortabel zittende outfit aan en vergeet niet om een trui of vest mee te nemen, omdat het koel kan zijn tijdens een langeafstandsvlucht. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook een verstandige keuze.
  • Door de hele tijd stil te zitten, kunnen passagiers DVT (diepe veneuze trombose) krijgen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Zorg dat je genoeg water drinkt, wandel even door de cabine wanneer dat kan en draag compressiesokken of steunkousen.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Tulum vliegt?
Je vliegreis naar Tulum verloopt vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Ontdek hier onze slimme tactieken om stressvrij voorbij de security te komen:

  • Als eerste zullen je ID-kaart en boardingpass nodig zijn bij de beveiligingscontrole. Zorg ervoor dat je deze snel kunt tonen, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de X-ray. Doe alles uit of af dat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Je elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones dienen ook in een bak door de scanner te gaan. Maar geen zorgen; je bent zo weer online.
  • Wil je op pad met een flesje parfum? Geen probleem. Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak stopt, mag het gewoon mee in je handbagage.
  • De juiste schoenenkeuze kan je veel tijd schelen. Laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen bij de controle. Lichte sneakers meestal niet.
  • Messen en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Stop ze daarom veilig weg in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Tulum
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Cancun
IATA-code aankomstluchthavenCUN
Naam aankomststadCancun
Vluchtprijs€ 42

Populaire vluchten naar Tulum

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 103 voor enkele vluchten en € 255 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Europa
TAP Portugal