Topactiviteiten in Tulum

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Tulum Mayan Ruins inclusief rotsachtige kustlijn en een ruïne

Fantastische activiteiten in het mooie Tulum

De Mexicaanse stad Tulum ligt aan de zonnige Riviera Maya en staat vooral bekend vanwege de bijzondere Maya-gebouwen die er te vinden zijn. Naast het ontdekken van deze bouwwerken tijdens een excursie in Tulum, kun je ook genieten van de lekkere zee en de bijzondere natuur van deze regio. Ontdek bijvoorbeeld de kleurrijke onderwaterwereld of ga duiken in een cenote, een ondergronds waterreservoir. Er zijn diverse activiteiten te ondernemen in Tulum die voor een geweldige vakantie zorgen.

Dingen om te doen in Tulum

Een vakantie in Tulum zorgt voor een gevarieerde tijd dankzij de verschillende activiteiten. Als je graag wilt genieten van mooie zeedieren, kun je bijvoorbeeld de snorkeltour bij het rif van Puerto Morelos met lunch boeken. Tijdens deze tocht zul je op twee verschillende plekken gaan snorkelen, waarbij je kleurrijk koraal en vissen bewondert. Bij deze tour is bovendien een heerlijke lunch met lokale gerechten inbegrepen. Daarnaast kun je een dag naar het Xel-ha Park gaan. In dit gevarieerde park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Naast snorkelen tussen tropische vissen en zeeschildpadden is het mogelijk om een leuke tocht door de jungle te maken of een zoetwatermangrove te verkennen. In het park kun je bovendien genieten van een lunch of even tot rust komen in een hangmat. Verder kun je meegaan met de Tulum Xtreme-tour. Je zult hierbij zwemmen in een ondergrondse rivier met bijzondere rotsformaties en van een tokkelbaan af racen boven de jungle. Ook krijg je een lunch bij deze activiteit in Tulum. Ben je op zoek naar een accommodatie dicht bij de diverse hoogtepunten? Kijk dan eens bij de hotels in Tulum.

Ontdek verschillende Maya-steden

Niet alleen in Tulum zelf kun je de oude Maya-stad bewonderen, maar er zijn ook diverse tours die naar andere steden gaan. Je kunt bijvoorbeeld de tour Chichén Itzá all-inclusive met Cenote Hubiku en Valladolid boeken om de grote Maya-stad Chichén Itzá te bewonderen. In deze stad vind je talloze imposante gebouwen, waaronder de Tempel van de Krijgers en de beroemde Piramide van Kukulcan. Daarnaast breng je onder andere een bezoek aan Cenote Hubiku en Valladolid, een historische stad. Je kunt ook kiezen om naar de Maya-stad Coba te gaan, die verscholen ligt in de jungle. Samen met een gids zul je de mooie gebouwen en interessante cultuur van Coba ontdekken, zoals de piramide Nohoch-Mul. In Tulum zelf kun je diverse tours boeken om meer te weten komen over de oude stad en de bezienswaardigheden in Tulum te bekijken. Je mag hier onder meer de spectaculair gelegen Templo del Dios Viento niet missen. Zin gekregen in een leuke vakantie in Tulum? Op de pagina met vluchten naar Tulum kun je de beste reisdata selecteren.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten


Populaire plekken om te bezoeken

Buurten van Tulum

Steden in de buurt van Tulum