Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

To-ji-tempel

De To-ji-tempel is een van de beste traditionele locaties van Kyoto, met prachtige gebouwen, een vlooienmarkt en de hoogste pagode van het land.

Deze bijzondere Boeddhistische tempel is meer dan duizend jaar geleden gebouwd. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste toeristische attracties van Kyoto. Na een verwoestende brand in de 15e eeuw heeft dit belangrijke voorbeeld van oude Japanse architectuur de tijd doorstaan. Naast andere indrukwekkende gebouwen heeft de tempel de hoogste pagode van Japan: deze is mijlenver te zien. Eens per maand komen toeristen en plaatselijke bewoners hier voor de vlooienmarkt in het omliggende park.

Kijk rond in de Kondo-hal, het grootste gebouw van de tempel. Bekijk het indrukwekkende houten standbeeld van Boeddha Yakushi. In de Kodo-zaal staan 19 standbeelden die uit China zijn geïmporteerd. Beide ruimtes zijn in 1486 bij brand beschadigd en later opnieuw opgebouwd. De toegangsprijs voor de zalen is redelijk. Vanuit het vrij toegankelijke gedeelte kun je je vergapen aan de hoogste pagode van Japan, een traditionele toren met steeds kleiner wordende verdiepingen. De vijf verdiepingen tellende toren is vanuit de hele stad te zien en is 57 meter hoog.

Ga naar het Homotsukan-museum voor standbeelden, authentieke ornamenten en andere relieken uit vervlogen tijden. Op de 21e van iedere maand is er een levendige vlooienmarkt waar het wemelt van de verkopers en kopers. Probeer af te dingen op tweedehands koopjes, variërend van kleding en speelgoed tot eten en planten. Iedere eerste zondag van de maand wordt er antiek verkocht op een kleinere markt.

De tempel stamt uit het begin van de Heianperiode in de late achtste eeuw. De tempel, gelegen bij de zuidelijke ingang van de stad, diende als verdedigingstempel. In 1486 werd de tempel gedeeltelijk door brand verwoest. De naam kan worden vertaald als oostelijke tempel, oorspronkelijk was er een westelijke tegenhanger met de naam Sai-ji.

De To-ji-tempel staat in Minami-ku op de hoek van de straten Omiya en Kujo. Het is 1,9 kilometer lopen van Station Kyoto, een futuristisch knooppunt van openbaar vervoer met verschillende treinlijnen en de grootste busterminal van de stad. Het station To-ji is dichterbij en zit aan de Kintetsu Kyoto-lijn.


Toji-tempel Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Toji-tempel

Alle 2.641 accommodaties in de buurt van Toji-tempel bekijken
RIHGA Royal Hotel Kyoto € 77
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Centraal Kyoto, binnen 10 minuten lopen van Nishihonganji-tempel, Kyototoren en Kyoto Aquarium. Ook Toji-tempel en Shijo Omiya liggen binnen 2 km afstand. Station Kyoto ligt op 9 minuten lopen en naar Station Toji is het 12 minuten lopen.

  Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA  € 94
  Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

  Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Minami-ku, binnen 15 minuten lopen van Kyoto TERRSA en Kyototoren. Ook Kyoto Aquarium en Sanjusangendo Temple liggen binnen 2 km afstand. Station Kujo ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Jujo is het 15 minuten lopen.

   Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto € 108
   Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

   Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Centraal Kyoto, binnen 2 km afstand van Tempel Higashi Honganji, Kyototoren en Sanjusangendo Temple. Ook Kawaramachi en Markt van Nishiki liggen binnen 3 km afstand. Station Kujo ligt op 9 minuten lopen en naar Station Kyoto is het 5 minuten lopen.

    ibis Styles Kyoto Station € 58
    ibis Styles Kyoto Station

    ibis Styles Kyoto Station

      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Centraal Kyoto, binnen 2 km afstand van Kyototoren en Toji-tempel. Ook Kenninji-tempel en Fushimi Inari Shrine liggen binnen 5 km afstand. Station Kyoto ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station Kujo is het 7 minuten lopen.

     APA Hotel Kyoto-Ekikita € 46
     APA Hotel Kyoto-Ekikita

     APA Hotel Kyoto-Ekikita

       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centraal Kyoto, op 0,8 km van Tempel Higashi Honganji en binnen 5 km afstand van Nijō-kasteel en Kiyomizu Temple. Ook Yasaka-altaar en Kyoto Imperial Palace liggen binnen 5 km afstand. Station Kyoto ligt op 8 minuten lopen en naar Station Gojo is het 16 minuten lopen.

      Via Inn Kyoto Station Hachijoguchi € 98
      Via Inn Kyoto Station Hachijoguchi

      Via Inn Kyoto Station Hachijoguchi

        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Minami-ku, binnen 15 minuten lopen van Kyoto TERRSA en Kyototoren. Ook Kyoto Aquarium en Toji-tempel liggen binnen 2 km afstand. Station Kujo ligt op 6 minuten lopen en naar Station Toji is het 11 minuten lopen.

       Hotel Granvia Kyoto € 128
       Hotel Granvia Kyoto

       Hotel Granvia Kyoto

         
        4.5 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Centraal Kyoto, binnen 2 km afstand van Tempel Higashi Honganji, Kyototoren en Sanjusangendo Temple. Ook Kyoto Aquarium en Toji-tempel liggen binnen 2 km afstand. Station Kyoto ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Gojo is het 13 minuten lopen.

        Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae € 53
        Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae

        Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae

          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Centraal Kyoto, binnen 2 km afstand van Tempel Higashi Honganji, Kyototoren en Kyoto Aquarium. Ook Sanjusangendo Temple en Shijo Omiya liggen binnen 2 km afstand. Station Kyoto ligt op 6 minuten lopen en naar Station Gojo is het 13 minuten lopen.