Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto op Sint Maarten met Expedia

Je vakantie op Sint-Maarten

Sint-Maarten vormt het zuidelijke, Nederlandse deel van een prachtig Caraïbisch eiland. Het noordelijke deel is Frans en heeft de naam Saint-Martin. Hoewel Sint-Maarten officieel Nederlands als taal heeft, is de voertaal door zijn achtergrond voornamelijk Engels. Geniet hier van het heerlijke weer, verken Philipsburg of bezoek de Sint Annabaai voor een kijkje bij Fort Amsterdam, een indrukwekkend 17e-eeuws fort. Het eiland is het eenvoudigste te verkennen met eigen vervoer, dus huur vooraf online een auto en geniet je hele verblijf lang van de voordelen.

Je eigen huurauto op Sint-Maarten

In het Nederlandse deel kun je op het vliegveld Prinses Juliana International Airport terecht voor autoverhuur. Ook is het mogelijk om je auto in het noorden van Sint-Maarten of in Philipsburg te huren. Kies uit talloze autotypes van bekende autoverhuurbedrijven. Het voordeel van het vooraf online huren is dat je zo alles rustig kunt doorlezen en je volledig voorbereid en ontspannen op vakantie kunt. Grote personenbussen, praktische terreinwagens, comfortabele gezinsuitvoeringen, hier vind je het allemaal! Ga voor een ruime uitvoering, gooi je surfplank of duikuitrusting achterin en rij langs de zuidoostkust van het eiland op zoek naar meer afgelegen stranden en andere verborgen schatten. Zorg er bij het online huren wel voor dat je vooraf de regels even goed doorleest. Kijk bijvoorbeeld naar of er een minimum leeftijd geldt, of een bepaald aantal jaren rijervaring. Ook heb je vaak een creditcard nodig om een auto te huren. Alles doorgelezen en de auto van je wensen gevonden? Dan ben je helemaal klaar voor je Caraïbische droomvakantie.

Snorkelen en zonnebaden

Sint-Maarten heeft stranden in overvloed, dus hier kun je prima terecht voor een ontspannen strandvakantie. Bezoek het parelwitte strand van Little Bay, ga snorkelen op Mullet Bay of kies voor een echt avontuur en bezoek het wrak van de HMS Proselyte dat hier in 1801 net buiten de Great Bay bij Philipsburg zonk. In de stad zelf is ook genoeg te beleven. Parkeer je auto op straat en loop zo het stadscentrum in. Een aanrader is om je auto vlak bij het politiestation neer te zetten. Hier staat je auto namelijk niet alleen veilig, maar er is meestal genoeg plek en de prijzen zijn redelijk. Neem de kinderen mee om een middag de dierentuin Sint Maarten Park te verkennen, ga shoppen in Front Street of bezoek het historische Simartin Museum. Maak ook zeker tijd vrij om de baaien te bezoeken. Weet je niet goed welke je eerst wilt bezoeken? Begin dan bij Fort Amsterdam. Zo kun je eerst deze historische vesting bewonderen en heb je vervolgens een goed overzicht van welke baaien in de omgeving liggen. Dat wordt moeilijk om te kiezen!

Het eiland ontdekken

Benieuwd naar wat de rest van het eiland te bieden heeft? Pak je auto en trek eropuit! Zorg er wel voor dat je rustig rijdt, want de meeste wegen op Sint-Maarten zijn smal en op het eiland wordt niet hard gereden. Bezoek bijvoorbeeld Maho Beach, waar vliegtuigspotters zeer dicht bij landende vliegtuigen kunnen komen. Verder is een bezoek aan het Franse deel van het eiland ook leuk om te doen. Kies bijvoorbeeld voor een uitje naar Marigot, een stad met gezellige restaurantjes en markten vol lokale producten. Stop onderweg naar deze stad even bij het grensmonument, dat hier langs de weg staat en symbool is voor de verdeling van het eiland. En rij vervolgens de bruisende hoofdstad van het noordelijke Franse deel tegemoet.

Ontdek Sint Maarten

Ontdek Sint Maarten met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.