Topsteden in Nieuw-Zeeland

Vind een hotel in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, gelegen ten zuidoosten van Australië, staat vooral bekend vanwege zijn indrukwekkende natuur waar je kunt wandelen en fietsen. Maak eens een bezoek aan Abel Tasman Nationaal Park, geniet van dolfijnen en orka’s in de Bay of Islands of laat je verrassen door de gloeiwormen in de Waitomo-grotten.

Kies een hotel dat bij je past in Nieuw-Zeeland

Voor reizigers op zoek naar een prettig verblijf, is Nieuw-Zeeland een uitstekende bestemming. Door heel het land is een ruime keuze aan hotels, waardoor je altijd een geschikt hotel zult vinden.

Je kunt de filters toepassen om een hotel naar wens te vinden, nadat je de bestemming hebt gekozen.

Hotels in Auckland hebben meestal drie of vier sterren. Veel hotels zijn golfhotels of strandhotels. Ook hotels in Christchurch vallen over het algemeen in de drie- of viersterrencategorie. Er is een groot aanbod aan casinohotels en winery hotels.

Na het selecteren van een plaats zijn er verschillende zoekfilters beschikbaar. Zoek bijvoorbeeld op de hotelketen waar je graag verblijft of op een hotelthema, zoals een skihotel of een historisch hotel. Ook kun je kiezen voor het aantal sterren of heb je de mogelijkheid vlakbij een bezienswaardigheid een hotel te kiezen.

Wat is er te doen in Nieuw-Zeeland?

Het grootste deel van Nieuw-Zeeland heeft een zeeklimaat met zachte winters en relatief warme zomers. Het landschap bestaat uit bergen, fjorden, meren, bossen en een lange kust. Het land is geschikt voor een natuurvakantie.

In Rotorua, op Noordereiland, kun je versteld staan van de geisers, terwijl je bij de Frans Josef en Fox-gletsjers op het Zuidereiland een spannende wandeling kunt maken. Liefhebbers van cultuur brengen een bezoek aan de hoofdstad Wellington, waar je wat kunt leren over het land in het Museum van Nieuw-Zeeland.

Naast de overweldigende natuur is ook de eeuwenoude Maori cultuur uitermate interessant. De vriendelijke bevolking helpt je graag om er een fantastische tijd van te maken. Voor meer informatie kun je de online reisgids over Nieuw-Zeeland bekijken.

false