Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto op Curaçao met Expedia

Altijd al eens Curaçao willen verkennen? Met je eigen auto is niets op dit eiland buiten bereik. Er is in elk geval genoeg te zien op het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Bezoek bijvoorbeeld Port Marie, een prachtige baai aan de westkust, of bezoek het parelwitte strand Cas Abou voor een middag snorkelen. Voor wat afwisseling kun je je dag afsluiten op een terrasje in Willemstad, of langs de kust een rit maken voor uitzicht op een prachtige zonsondergang. Met de auto ben je tenslotte helemaal vrij om je eigen plan te trekken!

Auto’s en verhuurlocaties op Curaçao

Op het eiland kun je op diverse locaties een auto huren, zoals in Willemstad, bij het vliegveld en bij een aantal van de grotere hotels. Bij autoverhuur op Curaçao geldt vaak een minimumleeftijd van 21, of soms 25 jaar, en is het daarnaast vaak nodig dat je minimaal 2 jaar in het bezit van je rijbewijs bent. Er wordt hierbij een grote diversiteit aan auto’s aangeboden, zodat iedereen hier een auto zal vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een grotere gezinsauto als je samen met de kids van plan bent te reizen. Op zoek naar een luxe auto? Kies voor een van de automaten met airconditioning voor een zeer aangename ervaring. Voor de echte avonturiers bieden de 4x4-terreinwagens een uitkomst. Let erop dat je goed verzekerd bent als je een auto gaat huren, zodat je zonder zorgen de weg op kunt.

Rijden op Curaçao

Een bezoek aan Curaçao is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan een van de grotere steden. Let er tijdens je bezoek met de auto wel goed op de parkeerregels, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Parkeren is meestal geen probleem, maar in de genummerde parkeervlakken kun je meestal niet gratis met je auto staan. Willemstad heeft daarnaast een parkeergarage waar je voordelig met je auto kunt staan. Let er verder bij het tanken op dat je bij de meeste tankstations vooraf moet betalen. Over speciale regelingen voor je rijbewijs hoef je je overigens geen zorgen te maken, want met een Europees rijbewijs mag je op Curaçao gewoon achter het stuur.

Ontdek Curaçao

Ontdek Curaçao met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.