Begin van hoofdinhoud
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Bob Bullock Texas State History Museum

Hier vind je van alles over de Texaanse geschiedenis, met onder meer aardewerk van de oorspronkelijke bewoners van Amerika en een kanonneerboot uit de Burgeroorlog.

Het Bob Bullock Texas State History Museum wil "het verhaal van Texas vertellen". Dit moderne museum omvat drie verdiepingen met exposities die veel informatie geven over oorlogen, specifieke kenmerken en innovatie in deze staat. Beleef het fascinerende verhaal van een staat die bij zes verschillende landen heeft gehoord: Spanje, Frankrijk, Mexico, de Republiek Texas, de Geconfedereerde Staten en de Verenigde Staten van Amerika.

Bij binnenkomst worden de bezoekers begroet door een 10 meter hoge bronzen sculptuur van de Lone Star. Texas wordt ook wel de Lone Star State genoemd, en de ster staat voor een lange geschiedenis van onafhankelijkheidsstrijd. Elke etage heeft een ander thema: de eerste verdieping behandelt het land, de tweede verdieping behandelt Identiteit en de derde verdieping geeft een overzicht van alle Mogelijkheden.

Het verhaal van Texas begint op de eerste verdieping, met voorwerpen van de oorspronkelijke Amerikaanse bevolking uit de periode voordat de Europeanen naar Noord-Amerika kwamen. De expositie geeft informatie over de Spaanse zendelingen uit de 16e eeuw en de komst van de Fransen. De museumcollectie omvat een bronzen kanon dat is geborgen uit La Belle, het schip van de 17e-eeuwse Franse ontdekkingsreiziger Robert Cavelier de La Salle. Het schip werd gevonden in Matagorda Bay voor de kust van Texas.

Op de tweede verdieping wordt nader ingegaan op de eigen identiteit van de staat. Lees brieven en dagboeken uit de jaren twintig van de 19e eeuw, met verhalen van de bevolking die steeds frustreerder raakten over het feit dat ze bij Mexico hoorden. Bekijk een gerestaureerde kanonneerboot die werd gebruikt om de staat te verdedigen tijdens de Burgeroorlog.

De geschiedenis van Texas is verbonden met het land, van de ranches tot aan de olieraffinaderijen. Op de derde verdieping wordt deze verbondenheid belicht, met veel informatie over innovaties in de landbouw en de welvaart die is gebracht door de olie-industrie.

Het Bob Bullock Texas State History Museum is gevestigd in het centrum van Austin. Het is dagelijks geopend, nationale feestdagen uitgezonderd. Parkeren is gratis.


Geschiedenismuseum Bob Bullock van Texas Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Geschiedenismuseum Bob Bullock van Texas

Alle 5.242 accommodaties in de buurt van Geschiedenismuseum Bob Bullock van Texas bekijken
Fairmont Austin € 157
Fairmont Austin

Fairmont Austin

101 Red River St, Austin, TX
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, Austin.

  Congrescentrum van Austin (0,2 km) • Sixth Street (0,9 km) • Paramount Theatre (0,9 km) • Moody Theater (0,9 km) • Lady Bird Lake (1,3 km) Downtown Station ligt op 6 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 17 minuten lopen.

  Omni Austin Hotel € 149
  Omni Austin Hotel

  Omni Austin Hotel

  700 San Jacinto Blvd, Austin, TX
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 5 minuten lopen van Paramount Theatre en Huis en museum van O. Henry. Downtown Station ligt op 7 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 19 minuten lopen.

   Holiday Inn Express & Suites Austin Downtown - University € 83
   Holiday Inn Express & Suites Austin Downtown - University

   Holiday Inn Express & Suites Austin Downtown - University

   805 Neches Street, Austin, TX
     
    2.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 10 minuten lopen van Sixth Street en Paramount Theatre. Ook Regeringsgebouw van Texas en Congrescentrum van Austin liggen binnen 15 minuten lopen. Downtown Station ligt op 8 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 18 minuten lopen.

    Hampton Inn & Suites Austin @ The University / Capitol € 96
    Hampton Inn & Suites Austin @ The University / Capitol

    Hampton Inn & Suites Austin @ The University / Capitol

    1701 Lavaca St, Austin, TX
      
     2.5 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 10 minuten lopen van Geschiedenismuseum Bob Bullock van Texas en Regeringsgebouw van Texas. Ook Frank Erwin Center en Universiteit van Texas in Austin liggen binnen 2 km afstand. Downtown Station ligt op 26 minuten lopen.

     The LINE Austin € 161
     The LINE Austin

     The LINE Austin

     111 East Cesar Chavez Street, Austin, TX
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 5 minuten lopen van Lady Bird Lake en Congrescentrum van Austin. Ook Sixth Street en South Congress Avenue liggen binnen 10 minuten lopen. Downtown Station ligt op 8 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 23 minuten lopen.

      Hotel Indigo Austin Downtown - University € 93
      Hotel Indigo Austin Downtown - University

      Hotel Indigo Austin Downtown - University

      810 Red River St, Austin, TX
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 10 minuten lopen van Sixth Street en Paramount Theatre. Ook Congrescentrum van Austin en Frank Erwin Center liggen binnen 15 minuten lopen. Downtown Station ligt op 8 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 17 minuten lopen.

       Hotel Ella € 137
       Hotel Ella

       Hotel Ella

       1900 Rio Grande Street, Austin, TX
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 10 minuten lopen van Caswell House en Geschiedenismuseum Bob Bullock van Texas. Ook Regeringsgebouw van Texas en Universiteit van Texas in Austin liggen binnen 2 km afstand.

        Hyatt House Austin/Downtown € 114
        Hyatt House Austin/Downtown

        Hyatt House Austin/Downtown

        901 Neches Street, Austin, TX
          
         2.5 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Binnenstad van Austin, binnen 10 minuten lopen van Sixth Street en Paramount Theatre. Ook Regeringsgebouw van Texas en Frank Erwin Center liggen binnen 15 minuten lopen. Downtown Station ligt op 9 minuten lopen en naar Plaza Saltillo Station is het 19 minuten lopen.