Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Golden Gate Bridge

Auto's rijden eroverheen en schepen zeilen eronderdoor, maar de beste manier om deze beroemde brug te ervaren is te voet.

Ook al gaat deze meest gefotografeerde brug ter wereld vaak schuil in de mist, toch biedt de brug elke keer weer een ongelofelijk mooi schouwspel en is het oversteken een gedenkwaardige gebeurtenis. De brug is indrukwekkend en spreekt tot de verbeelding door zijn omvang, schaal en schoonheid. Dit icoon van de Amerikaanse architectuur overspant de 2,7 kilometer van de Golden Gate, de doorgang van de baai van San Francisco naar de Stille Oceaan. 

De hangbrug vormt de verbinding tussen San Francisco en Marin County. De brug werd in vier jaar gebouwd en ging in 1937 open voor het verkeer. De constructie is zo ontworpen dat deze een windkracht van meer dan 161 kilometer per uur kan weerstaan. Bij zijn voltooiing was de Golden Gate Bridge de langste hangbrug ter wereld, maar dat record is sindsdien meerdere keren verbroken.

Vanaf de brug hebt u een overweldigend uitzicht op de baai, de skyline van de stad, de Stille Oceaan en Marin Headlands aan de noordzijde van de brug. Op de fiets of te voet kunt u het beste van het uitzicht genieten en krijgt u een idee van de omvang van de brug. In de auto moet u zich concentreren op het verkeer.

Voetgangers kunnen de brug alleen bij daglicht oversteken en moeten het trottoir aan de oostkant gebruiken. Er is een smalle afscheiding langs het trottoir en de rijweg. Fietsers kunnen het trottoir aan de oost- en de westkant gebruiken. Het is meestal erg windering boven het water, dus ook 's zomers kunt u het beste extra kleren aandoen.

Een van de mooiste uitzichten op de Golden Gate Bridge hebt u vanaf Vista Point op het noordelijkste gedeelte van de brug in Marin County. Hier hebt u op elk moment van de dag een magnifiek uitzicht: 's ochtends vroeg wordt de brug langzaam verlicht door de opkomende zon en 's avonds worden de sprankelende lichtjes weerspiegeld in het donkere water.


Golden Gate Bridge Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Golden Gate Bridge

Alle 1.426 accommodaties in de buurt van Golden Gate Bridge bekijken
Cavallo Point € 393
Cavallo Point

Cavallo Point

601 Murray Circle, Fort Baker, Sausalito, CA
   
  4.5 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in de historische wijk, op 3,3 km van Golden Gate Bridge en binnen 10 km afstand van Presidio of San Francisco en Palace of Fine Arts. Ook Golden Gate Park en Walt Disney Family Museum liggen binnen 10 km afstand.

  Holiday Inn Golden Gateway € 142
  Holiday Inn Golden Gateway

  Holiday Inn Golden Gateway

  1500 Van Ness Ave, San Francisco, CA
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Centrum van San Francisco, binnen 5 minuten lopen van Van Ness Avenue en The Regency Ballroom. Ook San Francisco City Hall en Orpheum Theater liggen binnen 2 km afstand. Tramhalte California St & Van Ness Ave ligt op maar 2 minuten lopen en naar Tramhalte California St & Polk St is het 2 minuten lopen.

   Infinity Hotel SF, Ascend Hotel Collection € 91
   Infinity Hotel SF, Ascend Hotel Collection

   Infinity Hotel SF, Ascend Hotel Collection

   2322 Lombard St, San Francisco, CA
     
    2.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Marina District, binnen 15 minuten lopen van Union Street en Palace of Fine Arts. Ook Van Ness Avenue en Fort Mason liggen binnen 2 km afstand. Tramhalte Hyde St & Chestnut St ligt op 23 minuten lopen en naar Tramhalte Hyde St & Greenwich St is het 23 minuten lopen.

    Inn at Golden Gate € 103
    Inn at Golden Gate

    Inn at Golden Gate

    2707 Lombard St, San Francisco, CA
      
     2.0 van 5.0 Sterren

     Dit motel ligt in Marina District, binnen 3 km afstand van Walt Disney Family Museum, Presidio of San Francisco en Ghirardelli Square. Ook Golden Gate Park en Pier 39 liggen binnen 5 km afstand. Tramhalte Hyde St & Greenwich St ligt op 30 minuten lopen en naar Tramhalte Hyde St & Chestnut St is het 30 minuten lopen.

     Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco € 195
     Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

     Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

     555 N Point St, San Francisco, CA
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in North Beach, binnen 10 minuten lopen van Ripley's Believe It Or Not Museum, Ghirardelli Square en Lombard Street. Ook Pier 39 en Van Ness Avenue liggen binnen 15 minuten lopen. Tramhalte Jones St and Beach St en Tramhalte Beach St & Mason St liggen op 5 minuten lopen.

      InterContinental San Francisco € 117
      InterContinental San Francisco

      InterContinental San Francisco

      888 Howard Street, San Francisco, CA
        
       4.5 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Centrum van San Francisco, binnen 10 minuten lopen van Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art en Westfield San Francisco Centre. Ook Warfield Theater en SHN Curran Theatre liggen binnen 15 minuten lopen. Tramhalte Market St & 5th St ligt op 5 minuten lopen en naar Powell St. Station is het 7 minuten lopen.

       Cow Hollow Inn & Suites € 87
       Cow Hollow Inn & Suites

       Cow Hollow Inn & Suites

       2190 Lombard Street, San Francisco, CA
         
        2.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Marina District, binnen 15 minuten lopen van Union Street en Van Ness Avenue. Ook Palace of Fine Arts en Lombard Street liggen binnen 2 km afstand. Tramhalte Hyde St & Lombard St ligt op 19 minuten lopen en naar Tramhalte Hyde St & Chestnut St is het 20 minuten lopen.

        Marina Motel € 92
        Marina Motel

        Marina Motel

        2576 Lombard Street, San Francisco, CA
          
         2.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Marina District, binnen 2 km afstand van Union Street, Palace of Fine Arts en Walt Disney Family Museum. Ook Van Ness Avenue en Fort Mason liggen binnen 2 km afstand. Tramhalte Hyde St & Chestnut St ligt op 27 minuten lopen en naar Tramhalte Hyde St & Greenwich St is het 28 minuten lopen.