Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Travel with Expedia
Activiteiten zoeken
Vul de onderstaande {0} in. Voer de datum in als volgt: {0}. De toegelaten reisdatums vallen tussen {0} en {1}. De datum dient vóór {0} te vallen. De datum dient op of na {0} te vallen. De reisdatums dienen minimaal {0} dagen uit elkaar te liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. Een reis is altijd leuker als je andere oorden opzoekt. Wijzig je bestemming. We kunnen boeken voor max. {0} reizigers. Pas het aantal reizigers aan voor je zoekopdracht. Hoe oud zijn de kinderen? Geef hieronder hun leeftijd op. Elke baby op schoot dient vergezeld te zijn door een reiziger van min. 12 jaar oud. Je dient ten minste 13 jaar oud te zijn om alleen te reizen. Anders kun je alleen reizen met een persoon van ten minste 16 jaar oud Kinderen t/m {0} jaar mogen niet alleen reizen. Hij of zij dienen vergezeld te zijn door iemand van ten minste {1} jaar oud. Een kind mag niet alleen reizen. Je datums voor gedeeltelijk in- en uitchecken dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Je datums voor gedeeltelijk ophalen en inleveren dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Inleverdatum en -tijd dienen minstens twee uur na de ophaaldatum en -tijd te vallen. Zorg dat je ophaaltijd {0} uur na de huidige tijd valt. Voer je vertrekplaats in voor reis {0}. Voer je bestemming in voor reis {0}. Geef je datum voor reis {0} op in het volgende formaat: {1}. Voer je vertrekplaats in. Voer je bestemming in. Geef je vertrekdatum op in het volgende formaat: {0}. Geef je retourdatum op in het volgende formaat: {0}. De vertrekdatums dienen na de vorige vertrekdatum te vallen. Corrigeer de vertrekdatum(s). Selecteer een vertrekplaats uit de aangeboden opties. Selecteer een bestemming uit de aangeboden opties. Het aantal railcards mag het aantal reizigers niet overschrijden Kies een railcardtype. Retourdatum en -tijd dienen na de vertrekdatum en -tijd te vallen. Hoe oud zijn de jongeren? Geef hieronder hun leeftijd op. Geef hieronder de leeftijd van de seniors op. Voer hieronder de leeftijd van de bestuurder in. De bestuurder dient tussen 18 - 99 jaar te zijn. Sommige van je Bahncards kunnen niet samen gebruikt worden. Selecteer een station van vertrek Selecteer een station van aankomst Selecteer een geldige heenreisdatum Selecteer een geldige retourdatum Voer de leeftijd van de meereizende kinderen in. Voer de leeftijd van de meereizende jongeren in. Voer de leeftijd van de meereizende senioren in. Selecteer verschillende stations van vertrek en aankomst Voer tot max. {0} reizigers in Deze route wordt momenteel niet ondersteund. De vertrekkende vlucht dient ten minste 2 uur na de aankomende vlucht plaats te vinden.
  • Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten
  • Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Activiteiten in de Benelux

Kies bij Expedia.nl uit honderden verschillende activiteiten in de Benelux, allemaal te boeken in slechts enkele klikken! Kies uit onze ruime selectie activiteiten in de Benelux, waaronder tickets voor het pretpark de Efteling, een stadstour door Antwerpen of een gastronomische treinrit door het Groene Hart. Ook in de hoofdsteden Brussel en Amsterdam is er genoeg te beleven: met de I Amsterdam City Card heb je een fenomenale stadspas die je toegang biedt tot verschillende Amsterdamse bezienswaardigheden, ideaal voor een dagje sightseeing, terwijl je in Brussel kroegentochten kunt boeken of op een chocoladetour kunt gaan. In zowel Amsterdam als Brussel kun je tevens hop-on, hop-off bustours boeken voor een leuke excursie door de stad. Het zijn maar enkele van de vele Activiteiten in Amsterdam en Activiteiten in Brussel.

Ontdek leuke activiteiten in de Benelux:

Activiteiten in Europa

Zin in een kort uitje in Europa? Boek jezelf een interessante activiteit! Expedia.nl biedt je een ruime selectie activiteiten in Europa, dus zorg ervoor dat je zo veel mogelijk doet en ziet op je favoriete locatie, zoals shows, wandel- of fietstours en leuke evenementen. Boek in Rome bijvoorbeeld een tour door het Colosseum of toegang zonder wachtrij tot de Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek. In Barcelona kun je lekker eten & drinken boeken, zoals tapastours met een flamencoshow of een bezoek aan een Barcelonese wijnproeverij. Parijs biedt vele tientallen activiteiten, waaronder hop-on, hop-off tours, een dagexcursie naar Versailles of een show in de Moulin Rouge. Van Disneyland Parijs tot sightseeing in Venetië, als je activiteiten in Europa wilt boeken, dan ben je bij Expedia.nl op het juiste adres.

Ontdek leuke activiteiten in Europa:

Activiteiten in Australazië

Dankzij Expedia.nl liggen zowel uitjes in Nederland als exotische avonturen in de regio van de Stille Oceaan binnen handbereik. Waarom boek je geen activiteit of excursie om je reis nog specialer te maken? Van een woestijnsafari in Dubai tot een cruise door de Sydney Harbour, je vindt het allemaal op Expedia.nl. Ben je op zoek naar Activiteiten in Bangkok, boek dan zeker een tour naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, of wat dacht je van een show in Tokyo’s Robot Restaurant, gecombineerd met een lekker sushidiner? Ben je in Hongkong, dan is een panoramische watertour van Hongkong naar Macau een aanrader. Voer je gewenste bestemming boven in de wizard in en ontdek de spannende attracties, evenementen en excursies die je in de regio Azië en Pacific te wachten staan

Ontdek leuke activiteiten in Azië en Australië:

Activiteiten in de Verenigde Staten en Canada

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land, met ontelbare wonderen, attracties en bezienswaardigheden. Met Expedia.nl kun je ervoor zorgen dat je reis naar de VS een onvergetelijke trip wordt, bijvoorbeeld via attracties, tours en rondleidingen. Enkele hoogtepunten van de vele activiteiten in New York zijn onder meer bezoekjes aan het Vrijheidsbeeld, een avondcruise onder de bruggen van Manhattan en een helikoptervlucht over Manhattan en de 5 New Yorkse districten. Reis je naar Orlando, dan kun je tickets boeken voor de attractieparken Walt Disney World, Legoland en SeaWorld. Wil je je kans wagen in Las Vegas profiteer dan van een Grand Canyon helikoptervlucht, een scooter-tour door de Red Rock Canyon of kaartjes voor een show van Cirque du Soleil®. Waar je ook naartoe wilt, boek je activiteit bij Expedia.nl.

Ontdek leuke activiteiten in de VS en Canada: