Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Een auto huren in Hoofddorp

Bezoek het westen van Nederland met een verblijf in Hoofddorp! Huur online een auto en ontdek wat er allemaal in Nederland te beleven valt. Er zijn rondom Hoofddorp verschillende schitterende steden en dorpen die elk hun eigen sfeer uitademen. Bezoek het prachtige Haarlem, ontdek de Noordzeekust en sluit je middag af met een paar uurtjes winkelen in de chique P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Na een heerlijk diner rijd je vervolgens naar het strand voor een stevige avondwandeling.

Autoverhuur in Hoofddorp

Op de luchthaven Schiphol, nabij Hoofddorp, kun je gemakkelijk de auto ophalen. Er zijn op de luchthaven verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Reserveer een auto online zodat je zeker bent van een passende auto met bijbehorende verzekeringen en opties. Ook in het centrum van Hoofddorp kun je terecht voor een huurauto. Zo vind je er een aantal bekende verhuurbedrijven. Daarnaast zijn er in de omliggende steden van Hoofddorp mogelijkheden voor autoverhuur. Hoofddorp leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes naar grote steden, maar ook voor het maken van lange strandwandelingen of een middag genieten in de duinen. Parkeer je auto langs de boulevard in Noordwijk, Bloemendaal of Zandvoort en geniet van een dag zon, zee en strand.

Hoofddorp verkennen met een huurauto

Goed verzekerd, creditcard op zak en minimaal 21 jaar? Dan kun je met je huurauto genieten van het gezellige Hoofddorp. Rij naar je accommodatie, kom even tot rust, parkeer je auto in de nabijgelegen parkeergarages en wandel door het centrum. Ga lekker ontbijten of brunchen op één van de terrassen om daarna door te rijden naar een van de vele steden in de Haarlemmermeer. Liever een dag aan zee? Vanuit Hoofddorp zit je in drie kwartier op de mooiste stranden van Nederland. Wie wil dat nou niet? Geniet van de vrijheid en het gemak van een huurauto.

Ontdek Hoofddorp

Ontdek Hoofddorp met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.