Belangrijk: voor deze bestemming gelden mogelijk Covid-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodaties. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

Fabrice Récalt in trover

Kies je hotel in Wit-Rusland

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Vind een hotel in Wit-Rusland

Heb jij plannen voor een vakantie in Wit-Rusland? Bereid je dan voor op een gedenkwaardige reis naar een van de meest fascinerende bestemmingen in Oost-Europa. Wit-Rusland maakte samen met onder meer Litouwen en Rusland deel uit van de voormalige Sovjetrepublieken en ondanks de druk van omliggende landen, heerst in Wit-Rusland nog altijd geen vrije economie. Het land werd in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest en naast veel mensenlevens gingen toen ook veel historische bezienswaardigheden verloren. Het moderne Wit-Rusland is echter een fascinerende mix van een kosmopolitische cultuur in de stedelijke gebieden en prachtig natuurschoon in de landelijke regio's. Als je profiteert van de voordelige hoteldeals voor Wit-Rusland, krijg je tijdens je vakantie dus volop de kans voor sightseeing en zul je helemaal tot rust komen.

Maar voordat je op de website van Expedia op zoek gaat naar leuke aanbiedingen, wil je natuurlijk eerst beter weten wat dit land te bieden heeft. Wit-Rusland wordt geheel door land omgeven en de economie steunt enorm op de industrie en productie. Veel van de inwoners zijn dan ook woonachtig in stedelijke gebieden. Dit betekent dat je als toerist de kans krijgt om buiten de stad weelderige en ongerepte landschappen te verkennen.

Het Nationaal Park Białowieża is bijvoorbeeld een geweldige plek om wilde dieren van dichtbij te bekijken en staat vooral bekend als de habitat van de Europese bizon, het grootste zoogdier van het continent. Op het gebied van natuurschoon is Nationaal Park Prypjatski ook een must see. In de waterrijke gebieden in dit park leven enorm veel vogelsoorten. De hotels in Wit-Rusland in de buurt van deze natuurlijke attracties vormen een goede uitvalsbasis om het ongerepte landschap van dit land te verkennen.

Maar er zijn ook volop mogelijkheden om in Wit-Rusland in hotels in steden te verblijven en om meer over de cultuur van die gebieden te weten te komen. Minsk is de hoofdstad van Wit-Rusland en hier vind je bezienswaardigheden als het Nationaal Kunstmuseum van Wit-Rusland, het Maksim Gorki Nationaal Dramatheater, het Historisch Museum van Wit-Rusland en nog meer. Het Brest-fort is ook een bezoek waard. Dit fort dateert uit de negentiende eeuw en speelt in de 200-jarige militaire geschiedenis in de regio een belangrijke rol.

Ga op zoek naar de beste hoteldeals voor accommodaties in Wit-Russische steden of bekijk de mogelijkheden voor een verblijf dicht bij de natuur en profiteer van een voordelige vakantie in de buurt van de boeiendste delen van het land.