Voordeligste vluchten naar Curaçao

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Curaçao

Wil je een vakantie aan tropische stranden waar je kunt zwemmen, snorkelen en duiken? Een vlucht naar Curaçao, een benedenwinds eiland in de Caribische Zee, is zo geboekt. Bezoek de Hato druipsteengrotten, het Christoffelpark met prachtige wandelroutes of de indrukwekkende plantagehuizen in de hoofdstad Willemstad.

Vluchten naar Curaçao

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) en vanaf Düsseldorf International Airport (DUS) kun je meerdere keren per week met reguliere en budgetmaatschappijen in ongeveer 10 uur direct naar Curaçao International Airport (CUR) vliegen. Met een tussenstop op Sint Maarten bieden deze luchthavens ook vluchten aan, waarbij het laatste stuk van de reis met een regionale luchtvaartmaatschappij wordt gevlogen. Brussels International Airport (BRU) biedt dagelijks vluchten aan naar Curaçao met een tussenstop en een minimale reistijd van 11 uur 25 minuten met reguliere maatschappijen. Het tijdsverschil is in de zomer -6 uur, in de winter -5 uur.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Curaçao

Curaçao International Airport is een moderne hub voor Zuid-Caribische reizigers. Vlakbij de aankomsthal is een informatiebalie met hostessen. Op de begane grond is een ruim aanbod voor salades, sandwiches, pasta's en soepen. Voor een cafeïne-kick is er een coffeebar. De luchthaven heeft wifi in de terminal, workstations met computers en internet, gratis bagagewagens en speciale lounges. In de aankomsthal en buiten op de plaza zijn wisselkantoren, banken en geldautomaten. Een service voor mensen met een handicap is aanwezig. Hotels, resorts of bungalows met oceaanuitzicht vind je vlakbij de luchthaven met een pendeldienst voor gasten.

Vervoer naar het stadscentrum

Met een vooraf online gehuurde auto of een taxi rijd je in een kwartier naar het 10 kilometer zuidelijk gelegen Willemstad. Taxi's en private minibussen staan voor de aankomsthal voor je klaar. Het publieke Auto Busbedrijf Curaçao vertrekt regelmatig naar de stad. Onderhandelen en betalen doe je in Antilliaanse Guldens.

Populaire vluchten naar Curaçao

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.