Voordeligste vluchten naar Singapore

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Mar 13, 2020

Nee

Feb 22, 2020

Ik heb niets te klagen..alles is heel goed verlopen..

Jan 22, 2020

Beide vluchten zijn geweldig verlopen. Op tijd uitgevoerd met goede service en zeer attente (cabine)bemensing.

Jan 6, 2020

Totaal beoordeling goed!

Jan 5, 2020

Prima vlucht, beter dan de KLM!

Jan 5, 2020

Geen

Dec 10, 2019

Goede service en vriendelijke crew

Nov 6, 2019

Zeer goed bevallen

Sep 10, 2019

Prima vlucht

Jul 27, 2019

Geen

Over Singapore

Singapore bestaat uit 63 eilanden en is het kleinste land in Zuidoost-Azië. De stad Singapore ligt op het hoofdeiland en daar wonen ook de meeste mensen. De stad staat bekend als een zeer schone en veilige stad. Je kunt hier heel goed winkelen en naar Europese maatstaven is het niet duur. Ga uit eten op een van de kades langs de Singapore River en bezoek Chinatown of Little India.

Vliegen naar Singapore

Een vlucht naar Singapore duurt gemiddeld 12,5 uur. Je kunt zowel rechtstreekse vluchten als vluchten waarbij je tussentijds overstapt nemen. Vanaf Schiphol (AMS) zijn er dagelijks gemiddeld 11 vluchten naar Singapore (SIN). Je kunt hierbij kiezen uit reguliere en budgetmaatschappijen. Belangrijk bij de planning van je trip is dat er vrijwel altijd een nacht bij de vlucht inbegrepen is. Dit betekent dat wanneer je vakantie in Singapore in totaal 7 dagen duurt, je moet rekenen op zo'n 2,5 dag reistijd.

De luchthaven van Singapore

Na aankomst van je vlucht naar Singapore is het goed toeven op de luchthaven. Changi Airpoirt, de luchthaven van Singapore, is al vele malen uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld. Je kunt er gratis internetten en er zijn 5 bijzondere tuinen aangelegd. Zo is er bijvoorbeeld een vlindertuin waar meer dan duizend vlinders rondfladderen. Er zijn vele mogelijkheden om je vermoeide voeten te verwennen, bijvoorbeeld in een luxe voetmassagestoel of in een voetenbad. Daarnaast zie je aan het uitgebreide duty free winkelaanbod op de luchthaven ook dat Singapore een waar shoppingparadijs is. Vanaf de luchthaven kun je heel veilig met de metro naar het centrum reizen. Treinen rijden in Singapore van 6 uur 's morgens tot half twaalf 's avonds en ook het busnetwerk is heel voordelig en betrouwbaar. Taxi's zijn volop beschikbaar en naar Europese maatstaven erg voordelig.

Vlieg je graag met Turkish Airlines of Qatar Airways? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Turkish Airlines Vluchten en Qatar Airways Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Singapore, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Singapore op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Singapore

Luchthaven van aankomst Changi
IATA-code aankomstluchthaven SIN
Naam aankomststad Singapore

Populaire vluchten naar Singapore

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.