Voordeligste vluchten naar Zakynthos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Zakynthos

Als je kiest voor een vlucht naar Zakynthos, kies je voor een reis naar 'de bloem van het oosten'. Die naam is te danken aan de weelderige en uitbundig bloeiende flora op dit Griekse eiland. Wie houdt van fietsen en wandelen zal zich snel thuis voelen: er liggen prachtige wandel- en fietspaden voor je klaar.

Vlucht naar Zakynthos

Tijdens de zomermaanden is het gezellig druk op en rondom de luchthaven van Zakynthos. Vluchten komen vanuit alle windhoeken om vakantiegangers de vakantie van hun leven te bezorgen. De meeste van die vluchten worden uitgevoerd door chartermaatschappijen en worden aangeboden inclusief hotel of appartement en transfer. Vanuit Schiphol [AMS] worden dagelijks vluchten naar Zakynthos [ZTH] door gerenommeerde Nederlandse maatschappijen aangeboden. Ook vanaf Eindhoven [EIN] en Groningen [GRQ] worden in de zomermaanden vluchten naar dit prachtige Griekse eiland uitgevoerd. De keus voor vluchten naar Zakynthos is uitgebreid, zo vinden er tijdens het hoogseizoen dagelijks retourvluchten plaats van en naar Zakynthos.

Zakynthos luchthaven

De luchthaven van Zakynthos is een gezellige kleine luchthaven met een aantal leuke restaurants, bars en eetcafés. Wie taxfree wil shoppen moet niet verwachten hier uren te kunnen winkelen, maar er zijn een aantal leuke winkels te vinden, waar je souvenirs, drank, sigaretten en kleding kunt kopen. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan en een kleine terminal voor aankomende en vertrekkende passagiers. Vanaf de luchthaven kun je op verschillende manieren het eiland verkennen. Wie graag op eigen gelegenheid reist kan een auto online reserveren bij een van de autoverhuurbedrijven, of neem een taxi naar je hotel of appartement. Wie een transfer bij de reis heeft geboekt, wordt door een lokale bus met reisleiding voor de deur van de accommodatie afgeleverd.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Zakynthos, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Zakynthos op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Zakynthos

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Kefalonia Island
IATA-code aankomstluchthaven EFL
Naam aankomststad Argostolion

Populaire vluchten naar Zakynthos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.