Topsteden in Australië - Nieuw-Zeeland en de zuidelijke Stille Oceaan

Vind een hotel in Australië - Nieuw-Zeeland en de zuidelijke Stille Oceaan

Er is eigenlijk geen betere vakantiebestemming dan Australië, Nieuw-Zeeland en de South Pacific. Deze vakantiehotspots bieden stranden, entertainment en winkels in een mild klimaat. Sommigen zeggen dat Australië, met de lage bevolkingsdichtheid, het randje van de wereld vormt. Niet ver van dit land 'down under' ligt in de South Pacific het land Nieuw-Zeeland, dat ligt verdeeld over twee eilanden. Deze regio is een populaire vakantiebestemming en het is raadzaam je accommodatie ver van te voren te boeken.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je vakantie samen te stellen, maar waar je ook voor kiest, er ligt een magische reis voor je in het verschiet. Ga snorkelen in het kristalheldere blauwe water langs de kust om het Great Barrier Reef te verkennen en geniet na afloop van een barbecue in de outback. Maak in Nieuw-Zeeland een vaartocht over het Milford Soundfjord of geniet in Melbourne van een ritje met de tram. Ga wandelen om onderweg wilde dieren te bekijken en kom meer te weten over de geschiedenis en cultuur van de Aboriginals.

Velen zien Australië, Nieuw-Zeeland en de South Pacific als de beste vakantiebestemming ter wereld. Pak je camera erbij en schiet een paar mooie plaatjes van kangoeroes, koalaberen en kiwivogels. Ga naar Sydney, Auckland of Queenstown voor ongekende winkelmogelijkheden. Maak een cruise door de Sydney Harbour en kom na zonsondergang terug om de lichtjes op het water te zien schitteren.

Je hebt voor deze bestemming volop keuze uit accommodaties en je hoeft niet veel moeite te doen om de perfecte overnachtingsplek te vinden. Ga op de website van Expedia op zoek naar tophotels in Melbourne of uitstekende accommodaties in Queensland, Nieuw-Zeeland.

Kijk bij het boeken van je overnachtingsplek goed of er ook kamers tegen gereduceerde tarieven beschikbaar zijn. In plaats van een hotelovernachting kun je natuurlijk ook een verblijf in een van de vele bed and breakfastgelegenheden boeken. In Nieuw-Zeeland vind je honderden van dit soort accommodaties. Ook voor het zuiden en westen van Australië, het Northern Territory, Queensland, New South Wales en Tasmania kun je een kamer in een bed and breakfast reserveren.

false