Goedkope vluchten naar Europa

Populairste steden om te bezoeken in Europa

Voordeligste vluchten naar Europa

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 27 voor enkele vluchten en € 38 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Transavia France
Transavia
British Airways
Transavia
easyJet
easyJet
Norwegian Air Shuttle
easyJet
British Airways
Iberia
Transavia
Transavia
Norwegian Air Shuttle
British Airways

Vliegen naar Europa

Expedia biedt betaalbare vluchten naar Europa die aan de wensen van elke reiziger voldoen. Als je op zoek bent naar betaalbare vliegtickets naar je favoriete vakantiebestemming, dan ben je bij Expedia.nl dus aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een breed assortiment aan vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl helpt je met je zoektocht naar de voordeligste tickets naar Europa. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Europa bij Expedia.nl.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Europa annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk dat reizigers zich melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantenserviceportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Europa.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Europa te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Europa, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Europa!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Europa tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Europa bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Europa, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest voordat je een aankoop doet.