Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

De ideale huurauto vind je bij Sixt

Sixt is een van de grootste en bekendste autoverhuurbedrijven in Europa. Het bedrijf werd in 1912 opgericht en heeft intussen meer dan 2100 locaties in meer dan 100 landen. Dit betekent dat je zowel op het noordelijk als zuidelijk halfrond een auto bij Sixt kunt huren en dan ook nog eens in verschillende werelddelen. Uiteraard zitten daar een hoop bekende bestemmingen tussen. Het moderne wagenpark van Sixt omvat alles van kleine, compacte auto's tot grote SUV's. Daarnaast biedt Sixt ook zakelijke verhuurprogramma's en kun je er terecht voor het huren van vrachtauto's.

Landen waar Sixt actief is

Sixt verhuurt auto's in een gebied dat zich uitstrekt van Zuid-Amerika tot Oost-Azië en alles daar tussenin. Het aanbod is het grootst in de populaire bestemmingen, dus dit betekent dat je voor autoverhuur op Ibiza volop kunt vergelijken hoe de prijzen van Sixt zich verhouden ten opzichte van andere verhuurbedrijven en je in no-time een geschikte auto kunt boeken om onder de Spaanse zon vakantie te vieren. Overweeg je een vakantie in de stad van Gaudí? Bekijk dan snel de deals die Sixt biedt voor autoverhuur op Barcelona–El Prat Airport of verken de andere mogelijkheden. Door een auto te huren bij Sixt kun je Barcelona op je gemak verkennen, van de betoverende Las Ramblas tot aan de adembenemende kust. Je kunt natuurlijk ook kijken hoe de prijzen van Sixt Rome zich verhouden tot de andere verhuurbedrijven en zo de beste deal scoren voor je verkenningstocht op wielen door de Eeuwige Stad.

Wat kun je van Sixt verwachten?

Als je een auto huurt bij Sixt kun je kiezen uit een breed scala modellen. Ben je op zoek naar een kleine, compacte en bovenal betaalbare auto? Bekijk dan de economy modellen van Sixt. Uiteraard kun je bij Sixt ook terecht voor SUV's en MPV's; perfect voor als je met het hele gezin of een groep vrienden op vakantie gaat. Wat voor auto je ook bij Sixt huurt, vergeet niet even goed te letten op de dekking die de verzekering biedt die bij het boeken is inbegrepen en of je eigen, bestaande autoverzekering ook dekking biedt voor het rijden in een huurauto. Als je samen met je kinderen reist, wil je misschien zitverhogers of kinderstoeltjes als extra's huren en een navigatiesysteem is natuurlijk erg handig om op je vakantiebestemming moeiteloos naar al die leuke adresjes te rijden. Door goed te controleren of je de auto boekt op basis van onbeperkt aantal kilometers voorkom je dat je bij het inleveren van de auto voor extra kosten komt te staan. Hetzelfde geldt voor het beleid ten aanzien van de brandstof. In de meeste gevallen dien je de auto aan het einde van je reis weer met een volle tank in te leveren. Voor al je vragen over autoverhuur kun je contact opnemen met Expedia door te bellen naar +31 (0)20 2008459.