Topsteden in Mexico en Midden-Amerika

Vind een hotel in Mexico en Midden-Amerika

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming met een warm zonnetje, kleurrijke kunst en handgemaakte spullen, lekker eten en geweldige muziek, dan is Mexico in Centraal-Amerika de juiste plek voor jou. Met prachtige stranden, volop cultuur, een vriendelijke bevolking en geweldige bezienswaardigheden vormt dit land een fantastische bestemming voor een vakantie in de winter. De hotels in Mexico en Centraal-Amerika zijn vaak gunstig gelegen en bieden veel voorzieningen.

Mexico

De tophotels liggen vaak op geweldige locaties in de nabijheid van het schitterende water, waar je niet alleen volop kunt genieten van strandpret, maar ook winkels en andere vormen van entertainment vindt. Langs de bekende stranden van Puerto Vallarta vind je volop vier- en vijfsterrenhotels. Als je even iets anders wilt dan zonnen aan de Bahía de Banderas kun je hier een bezoek brengen aan het Plaza de Toros, golfen, voorstellingen bijwonen in het amfitheater Los Arcos of een kijkje nemen bij de vuurtoren El Faro. Veel van de hotels in Mexico en Centraal-Amerika zijn te boeken op basis van all-inclusive. In Puerto Vallarta heb je keuze uit een breed aanbod all-inclusivehotels die enorm veel voorzieningen bieden.

In het noorden van Mexico ligt aan de Caribische Zee, net onder Cancun, de plaats Playa del Carmen, waar fantastische stranden, een bruisend nachtleven en geweldige winkelmogelijkheden voor je in het verschiet liggen. Je kunt je hier vermaken met activiteiten als zwemmen en snorkelen. Als je het wat rustiger aan wilt doen, is het proeven van tequila een leuke activiteit. Voor Mexico en Centraal-Amerika vind je geweldige hoteldeals waarbij je een overnachting boekt in de buurt van stranden en winkelmogelijkheden en vaak in een weelderige, tropische setting verblijft.

Veel van de geweldige Mexicaanse hotels bieden kamers aan tegen fikse kortingen en zo vormt deze bestemming een betaalbare kans om aan de kille Nederlandse winter te ontsnappen.

Centraal-Amerika

Hotels in Mexico en Centraal-Amerika liggen vaak dicht bij schitterende stranden. In Panama vormt Bocas del Toro een veelzijdige bestemming waar je terecht kunt om te luieren op mooie stranden, steden te bezoeken of heerlijk te wandelen, maar waar je hoe dan ook volop zult genieten van het prachtig natuurschoon. Het bladerdak van het regenwoud vormt een schilderachtige en onvergetelijke aanblik.

Costa Rica is een vakantiebestemming die bekendstaat om de bijzondere diersoorten die er leven en de vele ecologische bezienswaardigheden. In dit land kun je uitjes plannen naar het Nationaal Park Tortuguero of het Nationaal Park Cahuita. Op de website van Expedia vind je geweldige hotelaanbiedingen voor Mexico en Centraal-Amerika. Misschien vind je het ook leuk een verblijf te boeken in de buurt van de vulkaan Arenal, waar je een bezoek kunt brengen aan een meer met een schitterend omliggend landschap en een kijkje kunt nemen bij de Arenal Eco Zoo. Je kunt in Costa Rica accommodaties boeken die in de buurt van populaire bezienswaardigheden liggen en ook hotels in de buurt van de stranden zijn tegen gunstige tarieven te boeken.

false