Verenigde StatenNoord-Amerika

Image for Golden Gate Bridge bevat algemene kustgezichten, landschappen en een brug

Breng een bezoek aan wereldsteden, ontdek indrukwekkende nationale parken en leer meer over de geschiedenis van het land dat bekendstaat om zijn smeltkroes van nationaliteiten.

De Verenigde Staten strekt zich uit over de breedte van Noord-Amerika en biedt talloze trekpleisters en ervaringen. Kies voor een bezoek aan bepaalde bekende steden of huur een auto voor een rondreis door hartje Amerika.

Zowel de kleinere plaatsen als beroemde steden bieden hier talloze historische vindplaatsen en moderne culturele centra. Volg het Freedom Trail in Boston, waar je dankzij oude patriotten kunt zien hoe het land er rond 1770 uitzag.

Een van de belangrijkste Amerikaanse steden ter wereld op economisch gebied is natuurlijk New York City! Winkel totdat je erbij neervalt aan Fifth Avenue, koop kaartjes voor een theatervoorstelling op Broadway, bezoek kunstmusea, loop kilometers lang door Central Park, woon professionele sportwedstrijden bij bestel allerlei gerechten van diverse culturen over de hele wereld in de wijken die over de hele stad liggen verspreid.

Reis vanaf hier richting het zuiden voor Washington D.C., de hoofdstad van Amerika, vol overheidsgebouwen, musea en buitenlandse ambassades. Bewonder bekende trekpleisters zoals het Witte Huis en de National Mall om monumenten te zien voor enkele van de grootste leiders van het land: Lincoln, Jefferson, Franklin Roosevelt, Martin Luther King, Jr. en Washington.

Aan de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico kun je van allerlei topstranden genieten. Verder vind je in Florida vele attractieparken en natuurreservaten in de Everglades. Richting het westen ervaar je in New Orleans de Cajunse cultuur. Bezoek hier de staat Texas, waar in de 19e eeuw pioniersgeschiedenis geschreven werd. Woon een rodeo bij of proef de barbecuegerechten typisch voor Texas.

En ontdek verschillende topsteden aan de Grote Oceaan. Zo vind je in Los Angeles de wereldberoemde filmindustrie in Hollywood naast verschillende stranden.Je moet tijdens een bezoek aan de westkust zeker de Golden Gate Bridge van San Francisco hebben gezien! De brug vormt een icoon voor de stad die tijdens de goudkoorts in de jaren 1840 in Californië opbloeide.

Las Vegas ligt hier meer landinwaarts en vormt een gok- en entertainmentcentrum in de woestijn van Nevada. Amerika biedt alles van de eilanden van Hawaï, waar je kunt snorkelen, golfen en duiken, tot de ijskoude fjorden, ijsberen en ijsvlaktes van Alaska.

In het hele land biedt de nationale parkservice betaalbaar toegang tot beschermde gebieden vol imposante bergen, bossen en watervallen, variërend van de Grand Canyon tot de Great Smoky Mountains.

Populaire steden in Verenigde Staten

Brooklyn Bridge Park inclusief een stad, een zonsondergang en een rivier of beek
New York

Staat bekend om Entertainment, Theaters en Museums

…"

Beverly Hills inclusief bewegwijzering
Los Angeles

Staat bekend om Entertainment, Theaters en Sport

…"

Chicago inclusief straten, hoogbouw en een stad
Chicago

Staat bekend om Theaters, Museums en Cultuur

…"

Redenen voor een bezoekje

Boston Common bevat een standbeeld of beeldhouwwerk, een tuin en een stad
Boston

Staat bekend om Historische gebouwen, Sport en Tours

…"

Orlando toont interieur en een stad
Orlando

Staat bekend om Gezinsvriendelijk, Winkelen en Pretparken

…"

Belltown inclusief bewegwijzering
Seattle

Staat bekend om Winkelen, Theaters en Museums

…"

Populaire bezienswaardigheden in Verenigde Staten

Central Park
Image for Central Park

Central Park

New York

Dit park is een oase van rust in de betonjungle van Manhattan. De perfecte plek om je voeten wat rust te gunnen en lekker te picknicken.

Walt Disney World® Resort
Image for Walt Disney World® Resort

Walt Disney World® Resort

Orlando

Een attractiepark, entertainment en fantastische bezienswaardigheden, zoals Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park; ontdek het allemaal in Walt Disney World® Resort.

Times Square
Image for Times Square

Times Square

New York

New Yorks befaamde, door neon verlichte plein kan het best beschreven worden als één grote mierenhoop, maar het is een plek die toeristen niet mogen missen.

Universal Studios Hollywood™
Image for Universal Studios Hollywood™

Universal Studios Hollywood™

Los Angeles

Film- en tv-studio, amusementscomplex en pretpark ineen, met vermaak op elke hoek.

Vrijheidsbeeld
Image for Vrijheidsbeeld

Vrijheidsbeeld

New York

Dit symbool van vrijheid, democratie en hoop is een van de bekendste standbeelden ter wereld.

Golden Gate Bridge
Image for Golden Gate Bridge

Golden Gate Bridge

San Francisco

Auto's rijden eroverheen en schepen zeilen eronderdoor, maar de beste manier om deze beroemde brug te ervaren is te voet.